Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα Χανιά ο Αλέξης Τσίπρας – Το πρόγραμμά του

Στα Χανιά ο Αλέξης Τσίπρας – Το πρόγραμμά του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Κρήτη, Περιφέρεια Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χανιά,

Επίσκεψη στα Χανιά πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

To πρόγραμμα των επαφών του Πρωθυπουργού ξεκίνησε από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, όπου τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Κατά την εισήγησή του, ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι με τη συγκεκριμένη επίσκεψη εγκαινιάζει σειρά περιοδειών ανά τη χώρα, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέσα στο φθινόπωρο και σκοπό έχουν να ελεγχθεί η υλοποίηση όσων συναποφασίστηκαν από την κυβέρνηση και τις τοπικές αρχές στα περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια.

Αναφερόμενος στα τοπικά ζητήματα και απευθυνόμενος στον δήμαρχο Χανίων, ο κ. Τσίπρας πρότεινε να συζητήσουν το θέμα της παραχώρησης του στρατοπέδου «Μαρκοπούλου».

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το ΤΟΜΥ Χανίων, ενώ αφού ολοκληρώσει το πρόγραμμα του στην πόλη, θα επισκεφθεί την Κάνδανο, όπου θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων από τα ναζιστικά στρατεύματα.

Τον κ. Τσίπρα συνοδεύουν ο υπουργός Περιβάλλοντος-Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και οι βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα