Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαξεβάνης: Χωμένος στο βόθρο των offshore ο Μητσοτάκης – Η διαπλοκή είναι οικογενειακή του υπόθεση

Βαξεβάνης: Χωμένος στο βόθρο των offshore ο Μητσοτάκης – Η διαπλοκή είναι οικογενειακή του υπόθεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Offshore Εταιρείες, Δημοσιογράφοι, Εφημερίδα Ντοκουμέντο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Βαξεβάνης, Νέα Δημοκρατία,

Με ένα tweet ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης απάντησε στις νέες δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Βαξεβάνης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Ο Μητσοτάκης είναι χωμένος στο βόθρο των offshore, της Siemens, της Novartis, των χρηματοδοτήσεων από άγνωστους χρηματοδότες και των πτήσεων διαπλοκής με ελικόπτερα. Καλά κάνει κ υπερασπίζεται την οικογένειά του αφού η διαπλοκή είναι οικογενειακή του υπόθεση».

Λίγο αργότερα, ο Κώστας Βαξεβάνης έγραψε στο Twitter:

«Αυτά, να απαρνηθεί την ασυλία του και να τα ξαναπεί ο μπάτλερ της ακροδεξιάς».

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha για να εξαπολύσει νέα επίθεση κατά του Κώστα Βαξεβάνη χωρίς όμως να απαντήσει επί της ουσίας σε τίποτα.

Ερωτώμενος για τις συκοφαντίες της αναπληρώτρια εκπροσώπου Τύπου του κόμματός του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να… ντριπλάρει την ερώτηση καθώς ναι μεν «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου» αλλά κρίνει «την αντίδραση του κ. Bαξεβάνη που δεν είναι ένας απλός ιδιώτης αλλά ο βραχίονας λάσπης του Μεγάρου Μαξίμου».

Μάλιστα ενώ μιλούσε στον Alpha οι συνεργάτες του έσπευδαν να τουιτάρουν τη φράση του «O κ. Βαξεβάνης είναι βραχίονας λάσπης και ταυτισμένος με τον κ. Τσίπρα.

»Η Νέα Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται, δεν φιμώνεται και δεν φοβάται. Θα υπερασπιστώ την οικογένειά μου και τα στελέχη μας».

Σχετικά άρθρα