Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παγωμάρα στη ΝΔ για την περιοδεία Τσίπρα στο Μάτι – Γιατί εκνευρίστηκε ο Μητσοτάκης

Παγωμάρα στη ΝΔ για την περιοδεία Τσίπρα στο Μάτι – Γιατί εκνευρίστηκε ο Μητσοτάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Πυρκαγιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

«Με ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία» είχε πει πέρυσι, τέτοια εποχή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει στο πλαίσιο της ΔΕΘ, ατάκα η οποία έγινε viral για αρκετές εβδομάδες.

Πάνω σε αυτό ακριβώς το μότο έχει χτιστεί ο στρατηγικός σχεδιασμός της επικοινωνιακής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα ωστόσο να πέφτει καθημερινά σε γκάφες ολκής.

Αυτή τη φορά το πολυπληθές επικοινωνιακό επιτελείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε μια ανέλπιδα προσπάθεια αποδόμησης της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι, κάνει λόγο για «θλιβερή επικοινωνιακή παράσταση» και «σωματοφύλακες και μεταφερόμενους κομπάρσους».

Για το πώς ακριβώς μπορεί να σκηνοθετηθεί όλο αυτό, με την παρουσία όλων – ανεξαιρέτως – των τηλεοπτικών καναλιών, δημοσιογράφων και φωτογράφων δεν ενημερωθήκαμε. Πόσω μάλλον όταν πριν μερικές μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Μάτι και εντελώς τυχαία βρέθηκε εκεί η κάμερα του ΣΚΑΪ. Ό,τι ακριβώς, δηλαδή, είχε συμβεί και στην πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή και ενώ από το επιτελείο του είχε εκφραστεί το αίτημα να μην υπάρχουν κάμερες.

Υπενθυμίζεται ότι το Μέγαρο Μαξίμου είχε σχολιάσει σκωπτικά την εν κρυπτώ επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη του στο Μάτι, τονίζοντας τότε πως “ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν τον κλέφτη, και μόνο με τη «κομματική» κάμερα του ΣΚΑΙ, προφανώς για να μη τους ξεφύγει κανένα πλάνο από κατοίκους που δηλώνουν ικανοποίηση για την καθημερινή παρουσία της κυβέρνησης και την ταχεία υλοποίηση μέτρων φροντίδας στους πληγέντες».

Οι σημερινές εικόνες που αποτυπώθηκαν από το σύνολο των φωτογραφικών πρακτορείων και των καμερών των τηλεοπτικών σταθμών, τα οποία μετέδιδαν ζωντανά όλη την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα και τις συνομιλίες του με τους κατοίκους, φαίνεται ότι δεν άρεσαν πολύ στην Πειραιώς…

Σχετικά άρθρα