Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπυράκη: Eπιχείρηση λάσπης κατά στελεχών της ΝΔ

Σπυράκη: Eπιχείρηση λάσπης κατά στελεχών της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρης Φλώρος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρία Σπυράκη, Νέα Δημοκρατία,

Για επιχείρηση λάσπης κατά στελεχών της Ν.Δ. και ανθρώπων κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη με σκοπό να τον πλήξουν έκανε λόγο η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρία Σπυράκη αναφερόμενη στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento».

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι συγγενικό πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη έχει συνεργαστεί με τον Αριστείδη Φλώρο, το 2012, πριν έρθουν στην επιφάνεια οι παράνομες δραστηριότητες του κ. Φλώρου.

Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει καταγγείλει ότι το δημοσίευμα αποκρύπτει σκοπίμως το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος αναφέρεται στο δημοσίευμα ως δικηγόρος του Αριστείδη Φλώρου, υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προφυλάκισή του.

Η κ. Σπυράκη μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι η επιχείρηση λάσπης δεν θα μείνει αναπάντητη και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υιοθετεί ανυπόστατο δημοσίευμα, στρατηγική που γίνεται φανερή από την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου που ανέφερε ότι «ένα ακόμη μεγάλο σκάνδαλο φαίνεται να ακουμπά προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη».

Σημείωσε ακόμα ότι αποσιωπάται σκόπιμα ότι ο κ. Φλώρος διώχθηκε και φυλακίσθηκε επί διακυβέρνησης Ν.Δ., προσθέτοντας ότι ο κ. Δημητριάδης έχει κάνει γνωστό ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Αναμένουμε να αποδοκιμαστεί ο πρωθυπουργός στις κάλπες» τόνισε επίσης η εκπρόσωπος της Ν.Δ.

Σχετικά άρθρα