Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: Υπάρχει πλαστογραφία στην υπόθεση Φλώρου – Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα

Πολάκης: Υπάρχει πλαστογραφία στην υπόθεση Φλώρου – Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ENERGA, Άρης Φλώρος, Παύλος Πολάκης, Πλαστογραφία,

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, που είχε καταδικαστεί σε 21 χρόνια φυλακή για το σκάνδαλο της Energa.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως «η δικαιοδοτική κρίση για την αποφυλάκιση ανήκει στο δικαστικό συμβούλιο. Υπάρχουν κι άλλοι κρατούμενοι που είχαν ποσοστό αναπηρίας 75% και οι οποίοι είχαν τρεις απορριπτικές εκθέσεις από το αντίστοιχο δικαστικό συμβούλιο – πάρα το ποσοστό αναπηρίας τους που είχε διαπιστωθεί από το ΚΕΠΑ. Έγινε έλεγχος για τις γνωματεύσεις για να διαπιστωθεί αν είναι γνήσια τα πιστοποιητικά.

Διαπιστώθηκε, ανάμεσα σε άλλα, και με αδιάσειστα στοιχεία ότι το βασικό χαρτί με το οποίο διαγνώστηκε η πάθηση της υπνικής άπνοιας είναι πλαστό και δεν είναι κατάλληλα υπογεγραμμένο.

Μπορεί να έχει πλαστογραφηθεί ακόμα και η υπογραφή της γιατρού, η οποία πάντως δεν είχε δικαίωμα να υπογράψει, δεν ήταν επιμελήτρια ΕΣΥ ούτε και διευθύντρια της κλινικής.

Διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των αρχείων ότι είναι άλλες οι πραγματικές μετρήσεις από αυτές που περιγράφονται στην εξέταση για την υπνική άπνοια.

Όλα τα νόμιμα μέσα θα εξαντληθούν για να φτάσει το ζήτημα έως το τέλος. Είναι πρόκληση για την ελληνική κοινωνία».

Σχετικά άρθρα