Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η σοσιαλίστρια Ολυμπία Τελιγιορίδου υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Η σοσιαλίστρια Ολυμπία Τελιγιορίδου υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καστοριά, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,

Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην πρώτη μεταμνημονιακή κυβέρνηση αναλαμβάνει η Ολυμπία Τελιγιορίδου, σοσιαλίστρια και μάλιστα από τις «σκληρές» του σοσιαλιστικού πατριωτικού χώρου.

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου είναι βουλευτής Καστοριάς εκλεγμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπήρξε κορυφαίο στέλεχος του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ στη Μακεδονία.

Γεννήθηκε στη Καστοριά το 1966, σπούδασε Κτηνιατρική (Α.Π.Θ.) και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό (Ε.Α.Π.). Το επάγγελμά της είναι ιδιώτης κτηνίατρος.

Είναι εθελόντρια του Σταθμού Περίθαλψης Άγριων Ζώων και Πτηνών Δυτικής Μακεδονίας, του Κυνοκομείου Καστοριάς, της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας και του Αρκτούρου.

Ήταν υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης (1993, 1996) και αποχώρησε από το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα το 1998 διαχωρίζοντας τη θέση της από τους εκσυγχρονιστές.

Ακραιφνής πατριώτισσα και ιδεολογικά σοσιαλπατριώτισσα, η Ολυμπία Τελιγιορίδου αποτελεί ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του σοσιαλιστικού πατριωτικού χώρου και της δημοκρατικής παράταξης.

Σχετικά άρθρα