Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έρευνα για το ποσοστό αναπηρίας του Φλώρου της Energa με εντολή Αχτσιόγλου

Έρευνα για το ποσοστό αναπηρίας του Φλώρου της Energa με εντολή Αχτσιόγλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ENERGA, Άρης Φλώρος, Ενέργεια, Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), Έφη Αχτσιόγλου, Υπουργείο Εργασίας,

Έρευνα εις βάρος του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), το οποίο προσδιόρισε το ποσοστό αναπηρίας του Αριστείδη Φλώρου, ξεκίνησε η διοίκηση του ΕΦΚΑ, κατόπιν εντολής της αρμόδιας υπουργού, Έφης Αχτσιόγλου.

Σημειώνεται ότι ο καταδικασθείς για την υπόθεση της Energa – Hellas Power αποφυλακίστηκε, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, έπειτα από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

«Η ορθότητα της συγκεκριμένης απόφασης για τον προσδιορισμό του ποσοστού αναπηρίας θα ελεγχθεί εξονυχιστικά από τον ΕΦΚΑ και τα αρμόδια όργανά του» διαμήνυσε χαρακτηριστικά το υπουργείο Εργασίας.

Σε περίπτωση που η απόφαση δεν πληροί όλες τις προϋποθέσεις νομιμότητας και επιστημονικής τεκμηρίωσης, το υπουργείο δεσμεύτηκε ότι θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του, με στόχο την αναθεώρησή της.

Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, προανήγγειλε την έναρξη Ένορκης Διοικητής Εξέτασης για τη διερεύνηση κάθε πτυχής της υπόθεσης.

Σχετικά άρθρα