Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μίχαλος «τάπωσε» τον Κύρτσο: Από Κνίτης όψιμος Νεοδημοκράτης

Ο Μίχαλος «τάπωσε» τον Κύρτσο: Από Κνίτης  όψιμος Νεοδημοκράτης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Κύρτσος, ΕΒΕΑ, Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, Κυβερνητικός Ανασχηματισμός, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Νέα Δημοκρατία,

Ο Μίχαλος «τάπωσε» τον Κύρτσο, απαντώντας στην πρόκληση που δέχτηκε από τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίαςμε αφορμή τον επικείμενο ανασχηματισμό.

Συγκεκριμένα ο Κύρτσος έγραψε στο Twitter:

«Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Η Παπακώστα θέλει ξανά θέση υφυπουργού. Ο Μίχαλος έχει οικογενειακή υπουργική παράδοση (επί χούντας). Ο Ραγκούσης ξέχασε τις έλεγε για Τσίπρα, θυμήθηκε μεγαλεία με ΓΑΠ. Ρίχνουν ανάθεμα στα κόμματα που τους ανέδειξαν, μήπως τους προτιμήσει ο Τσίπρας».

Τα όσα έγραψε ο Γιώργος Κύρτσος προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του προέδρου του ΕΒΕΑ και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Κωνσταντίνου Μίχαλου ο οποίος του απάντησε:

«Σε αντίθεση, ωστόσο, με τους σχολιαστές του τουίτερ (χωρίς καν mention στον «ενδιαφερόμενο»), εγώ δεν υπήρξα ποτέ γυρολόγος των κομμάτων και της πολιτικής…

Ήμουν, είμαι και θα είμαι υποστηρικτής και αγωνιστής της κοινωνικής δεξιάς. Σε αντίθεση με τους σχολιαστές του τουίτερ, δεν διένυσα όλο το φάσμα της πολιτικής για να βρεθώ από Κνίτης σε θέση όψιμου Νεοδημοκράτη. Καλό απόγευμα!»

Σχετικά άρθρα