Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την παραίτηση της Σοφίας Βούλτεψη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτηση της Σοφίας Βούλτεψη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σοφία Βούλτεψη, ΣΥΡΙΖΑ,

Την παραίτηση της Σοφίας Βούλτεψη από τη θέση της κυβερνητικής εκπροσώπου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, για τις δηλώσεις περί «ενόπλων συνιστωσών».

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ «Η αναφορά της κυρίας Βούλτεψη στα περί «ενόπλων συνιστωσών», οδηγεί σε ένα συμπέρασμα: ή ότι δεν έχει συνείδηση των λεγομένων της, ή ότι δεν κάνει για τη θέση της κυβερνητικής εκπροσώπου. Και στις δυο περιπτώσεις οφείλει να παραιτηθεί».

Η δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη, έγινε στο συνέδριο του Economist και ανέφερε:

«Ο κ. Τσίπρας, που όταν φοράει τη μάσκα του “θεσμικού” καλεί σε σεβασμό των νόμων και του Συντάγματος, ούτε σήμερα βρήκε χρόνο να καταδικάσει το γεγονός ότι ο βουλευτής του υποστήριξε από το βήμα του ελληνικού Κοινοβουλίου πως η πορεία προς την κατάκτηση της εξουσίας μπορεί να περιλαμβάνει και την “ένοπλη πάλη”», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι μιλά για “εγκλήματα”, αλλά σκόπιμα κλείνει τα ματιά στο έγκλημα της κοινοβουλευτικής νομιμοποίησης της τρομοκρατίας.

Η κ. Βούλτεψη, επίσης, αναφέροντας ο κ. Τσίπρας, εξαφανισμένος για μια εβδομάδα από τη “μάχη της ΔΕΗ”, σήμερα φρόντισε να πει επί λέξη “δεν έχετε καταλάβει καλά με ποιους έχετε να κάνετε”, τόνισε: «Τους απαντούμε: Ακριβώς επειδή έχουμε καταλάβει, όλος ο κόσμος έχει καταλάβει με ποιους έχουμε να κάνουμε, δεν θα του επιτρέψουμε να καταστρέψει τη χώρα χρησιμοποιώντας τα μόνα όπλα που διαθέτει: το ψεύδος, τις ύβρεις και τις ένοπλες συνιστώσες του».

Σχετικά άρθρα