Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στέλεχος της Ν.Δ. η διαμαρτυρόμενη κατά του Τσίπρα στην Ιθάκη (βίντεο)

Στέλεχος της Ν.Δ. η διαμαρτυρόμενη κατά του Τσίπρα στην Ιθάκη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βίντεο, Ιθάκη, Νέα Δημοκρατία,

Ανάμεσα στους πολίτες που συνεχάρησαν τον πρωθυπουργό στην Ιθάκη για την κυβερνητική του πολιτική υπήρξαν και μερικοί που τον αποδοκίμασαν.

Μία εξ’αυτών όμως, που ανέβασε και βίντεο στου Facebook στο οποίο ακούγεται να λέει πως δεν είναι επιθυμητός στο νησί ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πολιτικός της ΝΔ.

Πρόκειται για την κυρία Σμαράγδα Σαρδελή, η οποία ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το συγκεκριμένο βίντεο και είναι πρώην αντιπεριφερειάρχης και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Κεφαλληνίας – Ιθάκης της ΝΔ.

Το συγκεκριμένο βίντεο, όπως και άλλα τα οποία αφορούν την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Ιθάκη, αναρτήθηκε συγκεκριμένα στο Facebook, σε σελίδα επιχείρησης η οποία ανήκει στην κυρία Σαρδελή.

Από εκεί το αλίευσαν διάφορα μέσα ενημέρωσης και το παρουσίασαν ως απόδειξη των αποδοκιμασιών τις οποίες κάτοικοι της Ιθάκης επεφύλασσαν στον πρωθυπουργό.

Το πρόβλημα δεν είναι προφανώς στις αποδοκιμασίες της Σμαράγδας Σαρδελή στον Αλέξη Τσίπρα. Άλλωστε η ίδια ουδέποτε έκρυψε τις πολιτικές προτιμήσεις της και προφανώς κανένας δεν μπορεί να της στερήσει το δικαίωμα στη διαμαρτυρία.

Προκαλεί αντιθέτως ερωτηματικά η στάση συγκεκριμένων μέσων τα οποία ενώ πολύ εύκολα μπορούσαν να διαπιστώσουν ποιος ή ποιοι γιούχαραν τον Αλέξη Τσίπρα, επέλεξαν να τους παρουσιάσουν ως απλούς, αγανακτισμένους πολίτες.

Και οι καμπάνες των εκκλησιών της Ιθάκης…χτυπούν πένθιμα για την άφιξη του Πρωθυπουργού μσς…στην Ιθάκη…

Posted by Ithaki Anemolia on Tuesday, 21 August 2018

Σχετικά άρθρα