Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Λεφτά υπάρχουν” στη Βουλή: Έδωσαν 7.000 ευρώ για ένα γεύμα

“Λεφτά υπάρχουν” στη Βουλή: Έδωσαν 7.000 ευρώ  για ένα γεύμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων,

Λουκούλειο γεύμα παρέθεσε η Βουλή σε Ευρωπαίους αξιωματούχους που βρέθηκαν πριν από λίγο καιρό στην Αθήνα για την Διάσκεψη Προέδρων Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ελληνικής Προεδρίας στην Ε.Ε.

Το parapolitika.gr εξασφάλισε κατ΄ αποκλειστικότητα τι περιελάμβανε το πολυτελέστατο και ακριβό μενού που παρέθεσε η Βουλή σε Ευρωπαίους αξιωματούχους που βρέθηκαν πριν από λίγο καιρό στην Αθήνα για την Διάσκεψη Προέδρων Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ελληνικής Προεδρίας στην Ε.Ε.

Ο μπουφές στήθηκε με ολίγον αυτοσχέδιο τρόπο σε ψηλά σταντ των 4 ατόμων και τα 7.000 ευρώ που χάλασαν πήγαν στα εξής. Για ορεκτικά ο σεφ είχε ετοιμάσει ποικιλία τυριών από διάφορες περιοχές μαζί με παραδοσιακή σπανακόπιτα και τυρόπιτα.

Οι σαλάτες ήταν πολιτική με λάχανο καρότα σέλινο και πιπέρια Φλωρίνης ενώ στα ζεστά οι Ευρωπαίοι τσίμπησαν μοσχαρίσια μπιφτέκια με Φιλαδέλφεια, κοτόπουλο μπουκίτσες με κυδώνια ψητά, τέμπουρα μπακαλιάρου, αρνάκι αμπελουργού και πατάτες στο φούρνο με λεμόνι και θυμάρι.

Για γλυκό βγήκε καρυδόπιτα μπουκιτσες σοκολάτας υγείας και γάλακτος και γιαούρτι με γλυκό σταφύλι ή βύσσινο. Όσο για τα κρασιά έρεαν άφθονα για τους αξιωματούχους των Βρυξελλών που μεράκλωσαν.

Σχετικά άρθρα