Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο νέος Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη μιλά ελληνικά και ρωσικά και έχει σπουδάσει ιστορία

Ο νέος Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη μιλά ελληνικά και ρωσικά και έχει σπουδάσει ιστορία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Αμερικανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη, Γκρέγκορι Φλέγκερ, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Στέιτ Ντιπάρτμεντ,

Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη ανέλαβε ο Γκρέγκορι Φλέγκερ, διπλωμάτης καριέρας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο οποίος μιλά ελληνικά και ρωσικά.

Προηγουμένως ο κ. Φλέγκερ είχε υπηρετήσει ως Διευθυντής για ζητήματα Βαλτικής και Ανατολικής Ευρώπης στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας τόσο στην κυβέρνηση Ομπάμα όσο και στην κυβέρνηση Τραμπ.

Εκτός από ελληνικά και ρωσικά, ο νέος Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ έχει σπουδάσει ουκρανικά και κινέζικα.

Απόφοιτος του πανεπιστημίου Rice έχει πτυχία ιστορίας, πολιτικών επιστημών και πολιτικών σπουδών και συμπλήρωσε τις γνώσεις του σπουδάζοντας στο London School of Economics ρωσικές και μετασοβιετικές σπουδές. Είναι από το Νιου Τζέρσεϊ και είναι πατέρας μια τρίχρονης κόρης.

Ο νέος Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη διαθέτει από ό,τι φαίνεται τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που απαιτούνται για τη διαχείριση των ζητημάτων στη Μακεδονία μας και στην υποστήριξη του νέου ρόλου της Ελλάδας ως ηγέτιδας δύναμης των Βαλκανίων.

Σχετικά άρθρα