Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόμβα Γαβρόγλου: Ανοίγει ο φάκελος της υπόθεσης του Κολεγίου Αθηνών που συνδέεται με τον γιο του Σαμαρά

Βόμβα Γαβρόγλου: Ανοίγει ο φάκελος της υπόθεσης του Κολεγίου Αθηνών που συνδέεται με τον γιο του Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Ιδιωτικά Σχολεία, Καθηγητές, Κώστας Γαβρόγλου, ΟΙΕΛΕ, Ομοσπονδία Καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης, Σχολική Εκπαίδευση, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,

Το άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης της εκπαιδευτικού, Ευφροσύνης Μπουλούτα αποφάσισε σήμερα Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.

Την απόφαση αυτή έλαβε ο κ. Γαβρόγλου έπειτα από συνάντηση που είχε νωρίτερα με το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ.

Σύμφωνα με το υπουργείο, ο υπουργός ζήτησε από τους νομικούς του συμβούλους να υποβάλουν άμεσα πόρισμα μετά τη μελέτη όλων των στοιχείων – δηλαδή των πρακτικών του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των εγγράφων που κατέθεσε η ΟΙΕΛΕ και των στοιχείων από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας.

Πριν από λίγες μέρες η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ), είχε ζητήσει την εκ νέου διερεύνηση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση της καταγγελίας σύμβασης της εκπαιδευτικού, αλλά και την εκπαιδευτική της πορεία 21 χρόνια στο Κολλέγιο Αθηνών.

«Οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν τα πάντα για μια υπόθεση που δεν αφορά απλώς μια καθηγήτρια, η οποία απολύθηκε άδικα και εκδικητικά, αλλά έχει σοβαρές και βαθιές πολιτικές και ηθικές προεκτάσεις» ανέφερε η Ομοσπονδία και τόνισε ότι «η ελληνική κοινωνία οφείλει να μάθει την αλήθεια».

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά την καταγγελία ότι η εκπαιδευτικός, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, είχε πιάσει τον γιο του τότε Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει και έπειτα απολύθηκε από τη θέση της.

Σχετικά άρθρα