Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνάντηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Χαρδούβελη στο Μαξίμου και στο βάθος τρόικα

Συνάντηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Χαρδούβελη στο Μαξίμου και στο βάθος τρόικα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γκίκας Χαρδούβελης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κλάους Μαζούχ, Μέγαρο Μαξίμου, Ντέκλαν Κοστέλο, Πολ Τόμσεν, Τρόικα,

Για σήμερα στις 19:00 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί στο μέγαρο Μαξίμου συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο και τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.

Η συνάντηση των τριών γίνεται με φόντο την κρίσιμη ψηφοφορία για το νομοσχέδιο της “μικρής ΔΕΗ” αλλά και την έντονη συζήτηση που έχει ξεσπάσει περί δημοψηφίσματος.

Και βέβαια εν όψει του νέου κρίσιμου μετώπου που ανοίγει η Κυβέρνηση αύριο Πέμπτη, οπότε και καταφθάνει στην Αθήνα η τρόικα για να θέσει επί τάπητος δύσκολα ζητήματα, όπως το δημοσιονομικό κενό που δημιουργούν οι δικαστικές αποφάσεις για τα ειδικά μισθολόγια, τα μη εξυπηρετούμενων δάνεια, οι αλλαγές στο ασφαλιστικό, οι ομαδικές απολύσεις και η αναδιάρθρωση του δημόσιου τομέα.

Ο κ. Χαρδούβελης θα συναντηθεί αύριο με τους επικεφαλής της τρόικας Πολ Τόμσεν (ΔΝΤ), Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ) και Ντέκλαν Κοστέλο, τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αντικατέστησε τον Ματίας Μορς, οι οποίοι αναμένεται να παραμείνουν έως τις 18 Ιουλίου.

Σχετικά άρθρα