Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Χριστοφιλοπούλου προσπάθησε να διαψεύσει ότι το μενού έχει κυρίως πιάτο Βενιζέλο

Η Χριστοφιλοπούλου προσπάθησε να διαψεύσει ότι το μενού έχει κυρίως πιάτο Βενιζέλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Βενιζέλος, Εύη Χριστοφιλοπούλου, ΠΑΣΟΚ,

Εξαιτίας του πανικού που έχει προκληθεί στη συγκυβέρνηση, από τις εσωτερικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, εξελίξεις που οδηγούν τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο πολιτικό του τέλος, η Εύη Χριστοφιλοπούλου ανέλαβε να καθησυχάσει το σύστημα, ότι δηλαδή δεν θα… φάνε τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η υφυπουργός μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη στο ΒΗΜΑ FM λέγοντας ότι «εμείς (σ.σ.: στο κείμενο πρωτοβουλίας έξι στελεχών του ΠΑΣΟΚ), δεν θέσαμε θέμα ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ στο δικό μας κείμενο. Δεν είναι αυτό το θέμα. Αυτή τη στιγμή, αν συμμετάσχει η ΔΗΜΑΡ π.χ. έχει ηγέτη τον Φώτη Κουβέλη και δεν θέλουμε να συζητήσουμε αν θα έχει αυτόν ή κάποιον άλλο ηγέτη ένα άλλο κόμμα. Η πορεία θα δείξει. Έχουμε πει και το έχει πει και ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος ότι δεν θέλουμε να πάμε διεκδικώντας να καπελώσουμε και να επισφραγίσουμε τα πάντα, αλλά πάμε και για να κερδίσουμε τον απαραίτητο και συντροφικό σεβασμό όλων. Οφείλουμε να τολμήσουμε, με σύνεση και ενωτικό πνεύμα. Και αν προχωρήσουμε μ’ αυτό το πνεύμα, θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος διάσπασης”.

Η προσεκτική της δήλωση, που απαντά στην ερώτηση για το μέλλον του Ευάγγελου Βενιζέλου αναφερόμενη στον Φώτη Κουβέλη, ως παράδειγμα, είναι άραγε καθησυχαστική ότι κάποιοι μπορούν να πάρουν βαθιές ανάσες; Δεν νομίζουμε. Το δικό μας ρεπορτάζ άλλα λέει και μέχρι στιγμής δεν έχουμε διαψευστεί.

Για παράδειγμα, το δικό μας ρεπορτάζ λέει ότι πάνε για Συνέδριο στο οποίο όλοι θα πρέπει να εκλεγούν ξανά, από την αρχή… Σε αυτό η Εύη Χριστοφιλοπούλου έχει κάτι να απαντήσει; Αν ναι, ας πάρει τηλέφωνο στο ΒΗΜΑ για συμπληρωματική διευκρίνηση…

Σχετικά άρθρα