Μετάλλαξη ΔέλταΚορωνοϊός - Κορονοϊός
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μανιάτης: Είχε κατατεθεί τροπολογία για αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων

Μανιάτης: Είχε κατατεθεί τροπολογία για αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Τσιρώνης, Κίνημα Αλλαγής, Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

Τροπολογία για αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων, ακόμη και μετά από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, κατατέθηκε το Νοέμβριο του 2015 με εντολή του πρωθυπουργού, αναφέρει ο Γιάννης Μανιάτης.

Σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook o βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής επικαλείται σχετικά έγγραφα και παραθέτει πρακτικά από τη συζήτηση στη Βουλή.

«Το Νοέμβριο 2015, με εντολή Α. Τσίπρα σε Π. Κουρουμπλή και Ι. Τσιρώνη, κατατέθηκε τροπολογία για αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων. Μετά τις παρεμβάσεις μας, πάλι με εντολή Α. Τσίπρα, αποσύρθηκε για να επανακατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο» γράφει ο κ.Μανιάτης.

Στα πρακτικά της Βουλής, που επισυνάπτει, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, αναφέρει χαρακτηριστικά «Μετά τα όσα προηγήθησαν συμφωνήσαμε με τον πρωθυπουργό η συγκεκριμένη τροπολογία να κατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο».

Σχετικά άρθρα