Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε ότι η ΝΔ θα μειώσει τον ΦΠΑ στην εστίαση

Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε ότι η  ΝΔ θα μειώσει τον ΦΠΑ στην εστίαση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Φορολογία, ΦΠΑ - Φόρος Προστιθέμενης Αξίας,

Τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, αρχικά στο 13% και σε δεύτερο χρόνο στο 11%, επανέλαβε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη σημερινή του συνάντηση με νέους εργαζόμενους στον κλάδο.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι η ΝΔ προτείνει μια συμφωνία αλήθειας με τους επιχειρηματίες, καθώς και αυτοί από την πλευρά τους καλούνται να είναι απολύτως συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος και, κυρίως, στους εργαζομένους.

Οι εργαζόμενοι έθεσαν στον πρόεδρο της ΝΔ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυριότερο όλων, όπως ανέφεραν, την ανασφάλιστη εργασία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, οι εργαζόμενοι έκαναν επίσης ιδιαίτερη αναφορά στο ζήτημα ελλιπούς τουριστικής εκπαίδευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης υπενθύμισε ότι η χώρα μας σε μεγάλο βαθμό ζει από τον τουρισμό και επισήμανε ότι αυτό καθιστά αναγκαίο να καταστεί πρώτη προτεραιότητα η επένδυση στην πολύ υψηλού επιπέδου εκπαίδευση του προσωπικού στον τουρισμό και την εστίαση.

Πρόσθεσε ότι μία τέτοια κίνηση, θα βοηθήσει στην βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της χώρας και κατ’ επέκταση θα οδηγήσει σε καλύτερες και υψηλότερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

Σχετικά άρθρα