Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο Τσιρώνης για τις αλλαγές στην ηγεσία Αστυνομίας-Πυροσβεστικής

Τι είπε ο Τσιρώνης για τις αλλαγές στην ηγεσία Αστυνομίας-Πυροσβεστικής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Τσιρώνης, Οικολόγοι Πράσινοι, Πυρκαγιά, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

«Το να παραιτηθεί ένας αξιωματικός από θέση ευθύνης -όταν έχει κάποιος τη γενναιότητα να είναι υπεύθυνος και όχι ανεύθυνος- δεν σημαίνει ότι φταίει, επειδή εκείνη τη στιγμή βρέθηκε στο τιμόνι», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, αναφερόμενος στην παραίτηση του Νίκου Τόσκα και στις αλλαγές στην ηγεσία της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.

Μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Τσιρώνης επεσήμανε ότι δεν σημαίνει πως όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη, φταίει για ό,τι συμβαίνει.

Πάντως, όπως υπογράμμισε, «δεν μπορεί να λέμε ότι είναι όλα καλώς καμωμένα όταν υπάρχουν νεκροί».

Συμπλήρωσε, δε, πως «όταν έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι και χάθηκαν μερικές χιλιάδες άνθρωποι, κανείς δεν μπορεί να πει ότι όλα ήταν καλά καμωμένα».

Ο κ. Τσιρώνης ανέφερε εξάλλου ότι «κι εμείς οι Οικολόγοι ζητήσαμε συγγνώμη, γιατί δεν καταφέραμε να περάσουμε στον ελληνικό λαό αυτό το οποίο βλέπαμε να έρχεται».

Σχετικά άρθρα