Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι έκανε όλη την ημέρα ο Σαμαράς στο Μαξίμου και έπαθε… υπερκόπωση

Τι έκανε όλη την ημέρα ο Σαμαράς στο Μαξίμου και έπαθε… υπερκόπωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Μέγαρο Μαξίμου,

Ένα καταπληκτικό παραπολιτικό κυκλοφορεί σε όλα τα σάιτ που στηρίζουν τη μνημονιακή κυβέρνηση. Σύμφωνα με αυτό ο Αντώνης Σαμαράς όλη την ημέρα, σήμερα Δευτέρα,… εργαζόταν! Προφανώς τις υπόλοιπες κάθεται, γι΄ αυτό και έχει κάνει τόση εντύπωση και μας το λένε υπερήφανοι.

Εργαζόταν, λοιπόν, αλλά τι έκανε και ούτε λίγο, ούτε πολύ, μας το παρουσιάζουν σαν να έπαθε… υπερκόπωση; Έκανε συσκέψεις από το πρωί (σκληρή δουλειά) μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Αρχικά ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη όπου συζήτησαν σχετικά με το Eurogroup που συνεδρίασε το απόγευμα.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός συμμετείχε σε σύσκεψη σχετικά με το έργο του ιδρύματος Νιάρχου στο Φάληρο, όπου θα στεγαστούν η Εθνική Βιβλιοθήκη και η Λυρική Σκηνή.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος Ανδρέας Δρακόπουλος, οι υπουργοί Χρήστος Σταϊκούρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μάκης Βορίδης, Γιάννης Μανιάτης, Ανδρέας Λοβέρδος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και Κωνσταντίνος Τασούλας καθώς και οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων τους.

Δηλαδή, ακούστε να δείτε μέγα ζήτημα, μαζεύτηκαν ο πρωθυπουργός της χώρας και επτά υπουργοί, μαζί με τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων τους, δηλαδή κόσμος και κοσμάκης, για να κάνουν σύσκεψη για το Ίδρυμα Νιάρχου, την Εθνική Βιβλιοθήκη και τη Λυρική Σκηνή! Και μην μας ρωτήσετε γιατί έπρεπε να μαζευτούν όλοι αυτοί, μίνι υπουργικό συμβούλιο ένα πράγμα, για το Ίδρυμα Νιάρχου, ολόκληρο Ίδρυμα Νιάρχου είναι αυτό, με τι θέλετε να ασχολούνται, με τα εθνικά θέματα -που έχουμε ξεφτιλιστεί- ή με την ανεργία;

Αφού τελείωσε η εξαντλητική σύσκεψη για το τι θα κάνουν με το Ίδρυμα Νιάρχου, την Εθνική Βιβλιοθήκη και τη Λυρική Σκηνή, ο Αντώνης Σαμαράς εξαντλημένος από τα κορυφαία ζητήματα της χώρας με τα οποία ασχολήθηκε σήμερα, όχι μόνο δεν πήγε σπίτι του στην Κηφισιά να ξεκουραστεί, αλλά παρέμεινε στο Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερωθεί από τις Βρυξέλλες σχετικά με τη συνεδρίαση του Eurogroup που ως γνωστόν έδωσε το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης ύψους 1 δισ. ευρώ.

Μπράβο στον Αντώνη Σαμαρά, εργάστηκε και σήμερα σκληρά…

Να μας ενημερώσετε πόσο σκληρά θα εργαστεί και την Τρίτη… Τώρα που έγινε η αρχή καλό είναι να γνωρίζουμε πόσες ώρες την ημέρα εργάζεται ο πρωθυπουργός και με ποιο πρόγραμμα…

Σχετικά άρθρα