Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ν. Μπακογιάννη: Ναι συναντήθηκα με τον Κώστα Καραμανλή – Ευθύνη του πρωθυπουργού ο Επίτροπος

Ν. Μπακογιάννη: Ναι συναντήθηκα με τον Κώστα Καραμανλή – Ευθύνη του πρωθυπουργού ο Επίτροπος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Καραμανλής, Ντόρα Μπακογιάννη,

Ότι συναντήθηκε κατ ιδίαν με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, παραδέχτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι αυτό «δεν είναι είδηση».

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι «τα στελέχη συναντώνται, όπως ξέρετε, ανταλλάσσουν απόψεις. Είχα να δω τον κ. Καραμανλή από τις ευρωεκλογές, οπότε κάναμε μια ευρύτερη συζήτηση. Συζητήσαμε πιο πολύ την ευρωπαϊκή εξέλιξη, τις εξελίξεις στην Ευρώπη και πώς παρουσιάζεται το πολιτικό σκηνικό σήμερα στην Ευρώπης».

Ερωτηθείσα για την επιλογή του νέου Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε ότι «είναι αποκλειστική ευθύνη του πρωθυπουργού – και φαντάζομαι ότι εντός των ημερών θα αποφασιστεί το όνομα της επιλογής που θα κάνει η Ελλάδα – για τον νέο Επίτροπο στις Βρυξέλλες».

Όσον αφορά το θέμα της μικρής ΔΕΗ η κ. Μπακογιάννη είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μια τελευταία προσπάθεια πολιτικά, για να δει αν μπορεί να μπλοκάρει την προεδρική εκλογή. «Αυτή είναι η ταμπακιέρα. Και η εκτίμησή μου είναι ότι θα φανεί αν τους παίρνει ή δεν τους παίρνει από το πολιτικό κλίμα που θα διαμορφωθεί το φθινόπωρο», τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

Σχετικά άρθρα