Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ρεπούση θέλει ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν τη θέλει!

Η Ρεπούση θέλει ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν τη θέλει!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μαρία Ρεπούση, ΣΥΡΙΖΑ,

Μπορεί να μην τη θέλει κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτα και καλύτερα τα στελέχη της Σοσιαλιστικής Τάσης, την πατριωτική αριστερά αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, η Μαρία Ρεπούση -όμως- δεν το βάζει κάτω.

Θέλει με κάθε τρόπο να… τρυπώσει στον ΣΥΡΙΖΑ, για να συνεχίσει να λέει και να κάνει τα δικά της, ότι δηλαδή στη Σμύρνη δεν έγινε σφαγή αλλά συνωστισμός, ότι η γενοκτονία των Ποντίων είναι φανταστικό πράγμα και φυσικά -να μην ξεχνιόμαστε- ότι η ελληνική γλώσσα είναι νεκρή και όλοι πρέπει να γρυλίζουμε!

Στον ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη, που έχουν πάρει τα μηνύματα από το ποντιακό στοιχείο, “μακριά από την Ρεπούση”, αλλά και ότι η εν λόγω κυρία είναι τόσο φιλελεύθερη που καμιά διεύρυνση δεν την… αντέχει, το κλίμα είναι βαρύ για πάρτη της.

Βεβαίως υπάρχει πάντα το “φιλόξενο” Ποτάμι για όλους αυτούς… Ο Τατσόπουλος, που έχει ένστικτο επιβίωσης, το έχει καταλάβει και το φωνάζει. Μήπως πρέπει και η Μαρία Ρεπούση να τον μιμηθεί και να αφήσει την Αριστερά και τη δημοκρατική παράταξη στην ησυχία της; Εξάλλου το Ποτάμι για αυτό δεν δημιουργήθηκε; Για να μαζέψει όλα τα “ορφανά” της “μεταρρυθμιστικής αριστεράς” και του νεοφιλελευθερισμού;

Σχετικά άρθρα