Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Κόλλησαν” από τον Βενιζέλο στο Μαξίμου και… βλέπουν παντού συνωμοσίες! Ποιο στέλεχος φοβάται (τώρα) ο Σαμαράς

“Κόλλησαν” από τον Βενιζέλο στο Μαξίμου και… βλέπουν παντού συνωμοσίες! Ποιο στέλεχος φοβάται (τώρα) ο Σαμαράς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Μέγαρο Μαξίμου,

Όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποπτεύεται ακόμα και τον ίσκιο του (εκτός από την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, που κατά δήλωσή του είναι η μόνη… οπαδός του), έτσι και στο Μαξίμου τους έχει πιάσει μια… αναστάτωση με τις πρόωρες εκλογές (καιρός ήταν, εμείς τα γράφουμε κυρίως για να… αναστατώνονται) και εκεί που ήθελαν να πάνε για διακοπές, πέρα από τα δημοψηφίσματα για τη ΔΕΗ και την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας που δεν τους… βγαίνει, έχουν αρχίσει -όπως όλοι οι φοβικοί που βλέπουν το τέλος τους να πλησιάζει- να υποψιάζονται συνωμοσίες “ανατροπής” του τρισμέγιστου πρωθυπουργού.

Πέρα, λοιπόν, από τους Καραμανλικούς -που τους παρακολουθούν καιρό- τώρα τους έχει πιάσει κι ένας φόβος με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Όπως γράφουν φιλοκυβερνητικά σάιτ, “παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις περιοδείες του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Εκτιμούν μάλιστα ότι δεν «ζεσταίνει» τον κόσμο της Ν.Δ. άσκοπα…”.

Να τους παροτρύνουμε να παρακολουθούν και τον Κικίλια, κάνει κι αυτός περιοδείες και μάλιστα… περιπολίες στα σύνορα (ποτέ δεν ξέρεις τι δουλειά έχει ένας Κικίλιας στα σύνορα) κι επίσης να έχουν από κοντά και τη Ντόρα (διότι τη Ντόρα πρέπει πάντα να την έχεις από κοντά, εξάλλου έχει κι ένα γιο με δοξασμένο επώνυμο, ο οποίος είναι καλό κι άξιο παλικάρι), να έχουν το νου τους και στον Τζιτζικώστα, ολόκληρη περιφέρεια πήρε, το Μαξίμου θα φοβηθεί και… Τι άλλο να τους πούμε;

Βασικά μια Αλ Σάλεχ τους λείπει, να αισθάνονται σίγουροι όπως ο Βενιζέλος, αλλά αυτή την πρόλαβε ο αντι-πρωθυπουργός… Άντε, καλές αγωνίες μην σας πάρουν καμιά καρέκλα! Εδώ η πατρίδα χάνεται και το… μην το γράψουμε καλύτερα!

Σχετικά άρθρα