Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σχεδιασμοί Σαμαρά εκτός πραγματικότητας για να μείνει στην εξουσία

Σχεδιασμοί Σαμαρά εκτός πραγματικότητας για να μείνει στην εξουσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος,

Σε απελπισία ο Αντώνης Σαμαράς, με μυστικές δημοσκοπήσεις να φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και 8 μονάδες μπροστά μετά το άνοιγμα Τσίπρα στον πατριωτικό σοσιαλιστικό χώρο, σκέφτεται με το επιτελείο του διάφορους τρόπους σωτηρίας και αποφυγής των πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο, αν και δέχεται εισηγήσεις να κάνει τις εκλογές για να πετάξει την καυτή πατάτα στον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με διαρροές σε φιλοκυβερνητικά Μέσα, σε εφαρμογή μπαίνει τον Σεπτέμβριο το σχέδιο Σαμαρά για τη “Νέα Ελλάδα” (η οποία υφίσταται ως πολιτικό κόμμα, ενώ στο διαδίκτυο είναι κατοχυρωμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ και σαν τίτλος ιστορικά ανήκει στην πατριωτική αριστερά του ΕΑΜ), το οποίο ναι μεν συνδέεται με την αποφυγή των πρόωρων εκλογών χωρίς αυτό όμως να είναι και αυτοσκοπός.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό η αρχή θα γίνει από το βήμα της ΔΕΘ όπου ο Αντώνης Σαμαράς θα καλέσει σε εθνική συνεννόηση το ΠΑΣΟΚ και φορείς της κεντροαριστεράς υπό ενιαίο πολιτικό σχηματισμό. Μάλιστα ενώ αυτό στηρίζεται από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τα σαΐνια του Μαξίμου δεν έχουν πάρει είδηση ότι αυτή τη στιγμή στο ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση ανατροπής ή καθαίρεσης Βενιζέλου.

Ό,τι να ‘ναι κι ανάθεμα εάν ξέρουν τι τους γίνεται… Δεν πάνε με “αυτόματο πιλότο”, πάνε με… τυφλό πιλότο!

Σχετικά άρθρα