Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

To μήνυμα του Παυλόπουλου για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών

To μήνυμα του Παυλόπουλου για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, Πυρκαγιά, Ραφήνα, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

Τη λύπη του, καθώς και τη συμπαράστασή του στους πληγέντες των πυρκαγιών, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σε δήλωσή του για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε πως «η σκέψη μας είναι στραμμένη στην τραγωδία των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή της Αττικής. Είναι στραμμένη στα τραγικά θύματα και στους οικείους τους, καθώς και στους τραυματίες που δίνουν μάχη για την ζωή τους».

Όπως ανέφερε, «η τραγωδία μας δείχνει, ταυτοχρόνως, τον δρόμο του δικού μας χρέους, ιδίως μέσα στο γενικότερο πλαίσιο της σημερινής συγκυρίας, για το μέλλον του λαού μας και του έθνους μας. Διότι είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε και, τελικώς, θα τα ξεπεράσουμε».

«Τούτο όμως προϋποθέτει ότι έχουμε πλήρη επίγνωση της ιστορικής συγκυρίας, των αναγκών της και των μηνυμάτων της», συμπλήρωσε ο κ. Παυλόπουλος.

Σημείωσε, δε, πως «οι καιροί μας προειδοποιούν ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός μας. Είναι, στην πραγματικότητα, ο αδέκαστος κριτής μας στο δικαστήριο της Ιστορίας, το οποίο δεν πρόκειται να μας συγχωρήσει κανέναν εφησυχασμό, διχόνοιες και διχασμούς».

Σχετικά άρθρα