Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε πανικό το μιντιακό κατεστημένο, δεν θέλουν με τίποτα εκλογές το φθινόπωρο!

Σε πανικό το μιντιακό κατεστημένο, δεν θέλουν με τίποτα εκλογές το φθινόπωρο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Εκλογές, Εφημερίδα Το ΒΗΜΑ της Κυριακής,

Με τις πρόωρες εκλογές να πλησιάζουν, οι βαρόνοι των media προσπαθούν να πιέσουν, με χίλιους τρόπους, ώστε να παραμείνει η ετοιμοθάνατη συγκυβέρνηση στα πράγματα όσο περισσότερο γίνεται.

Μάλιστα στο ΒΗΜΑ δημοσιεύεται ευφάνταστο “σενάριο πολιτικής αποσταθεροποίησης στην Ελλάδα”, το οποίο μάλιστα “προβληματίζει έντονα τους δανειστές που έχουν στείλει ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου: «Ξεχάστε τις εκλογές μέχρι το Δεκέμβριο».

Είναι τόση η αγωνία του υπό κατάρρευση μιντιακού συστήματος να επιβιώσει έστω και μια ημέρα παραπάνω, που επιστρατεύουν μέχρι και “πηγές” από τους… δανειστές (ποιες είναι αυτές οι πηγές, ονοματάκι δεν έχουν;), για να πουν -μέσω του ΒΗΜΑτος βεβαίως- ότι τα σενάρια για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, παρά τις διαβεβαιώσεις του Αντώνη Σαμαρά ότι θα εξαντληθεί η τετραετία και την εκτίμησή του ότι θα υπάρξει προεδρική πλειοψηφία των 180 βουλευτών, έχουν θορυβήσει τους εταίρους, που δεν θέλουν σε αυτή τη φάση να δουν την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα να διαταράσσεται.

Η διάχυτη εκλογολογία και οι τριγμοί στο νέο σχήμα μετά από τις ευρωεκλογές κάνει τις Βρυξέλλες, αλλά και κάποιες από τις χώρες που παίζουν ρόλο στις εξελίξεις, να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και να διαμηνύουν «τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, από τη στιγμή μάλιστα που προς τα τέλη του έτους αναμένεται η μεγάλη συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους», όπως αναφέρει το «Βήμα».

Γελάει ο κόσμος με τα φανταστικά σας σενάρια εκεί στον ΔΟΛ! Σας έχει πάρει είδηση όλη η πιάτσα… Τόσο μεγάλη εφημερίδα και “δημοσιογραφεί” με σενάρια… Πόσο πιο χαμηλά;

Σχετικά άρθρα