Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο: Ο Μητσοτάκης αναγορεύτηκε μόνος του επίτιμος δημότης και «έφαγε πόρτα»

Απίστευτο: Ο Μητσοτάκης αναγορεύτηκε μόνος του επίτιμος δημότης και «έφαγε πόρτα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Στεφανάκης, Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, Κρήτη, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Πιστοί στο ραντεβού τους με τις επικοινωνιακές γκάφες εμφανίζεται και σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και το στενό επιτελείο του, αυτή τη φορά με αφορμή την υποτιθέμενη αναγόρευσή του σε επίτιμο δημότη του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Η αναγόρευση προβλέπεται με βάση το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Κρήτη όπως διανεμήθηκε από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία συγκεκριμένα αναφερόταν:

«Το απόγευμα θα μεταβεί στο Οροπέδιο Λασιθίου και θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης της πόλης».

Η αναφορά αυτή ωστόσο ως διά μαγείας εξαλείφθηκε από το δελτίο που είχε αναρτηθεί στο site της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την αποκάλυψη της γκάφας.

Για το θέμα δεν έχει ληφθεί καμία σχετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Οροπεδίου Λασιθίου, όπως επιβεβαιώνει στην «Εφ.Συν.» ο δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, υπήρξε μια σχετική πρόταση από την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία όμως δεν πρόλαβε καν να έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως προβλέπεται για την απόδοση της σχετικής τιμής.

Εξάλλου η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Οροπέδιο θα κρατήσει μόλις μισή ώρα ενώ, όπως αναφέρουν πηγές του τοπικού δήμου, ούτε κάποιος ιδιαίτερος λόγος υπάρχει ούτε κάποια αφορμή για την απόδοση της σχετικής τιμής.

Παρ’ όλα αυτά, το επιτελείο του προέδρου της Ν.Δ. θεώρησε δεδομένη την αναγόρευση και την προανήγγειλε πανηγυρικά εκθέτοντας τον πρόεδρο, ο οποίος την ίδια ώρα μιλούσε για την ιδιαίτερη σημασία που δίνει ο ίδιος προσωπικά στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σχετικά άρθρα