Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βάζει φωτιές σε Μαξίμου και Χαρ. Τρικούπη η συνάντηση Μπακογιάννη – Καραμανλή

Βάζει φωτιές σε Μαξίμου και Χαρ. Τρικούπη η συνάντηση Μπακογιάννη – Καραμανλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κώστας Καραμανλής, Ντόρα Μπακογιάννη,

Μόνο και μόνο ότι Κώστας Καραμανλής και Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκαν είναι είδηση.

Και είναι είδηση γιατί οι ρευστές πολιτικές διεργασίες και η εύθραυστη ισορροπία μέσα στην κυβέρνηση πυροδοτούν τα σενάρια της επόμενης ημέρας τα οποία δεν είναι και μυστικά.

Η συνάντηση σύμφωνα με το Βήμα έγινε στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή την προηγούμενη Δευτέρα.

Στο Μαξίμου χτύπησε αμέσως κόκκινος συναγερμός.

Το τελευταίο διάστημα εξάλλου τα στελέχη της Ηρώδου Αττικού είναι σε κατάσταση alert για το καραμανλικό μπλοκ αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουν ετοιμάζουν κλιμάκωση των επιθέσεων κυρίως ως προς τον ιδεολογικό προσανατολισμό του κόμματος.

Όμως είναι σε κατάσταση alert και σε σχέση με την Ντόρα αφού η θέση του Έλληνα Επιτρόπου στις Βρυξέλλες μπορεί να πυροδοτήσει… πόλεμο, αν δεν γίνει προς την”σωστή κατεύθυνση”.

Από την πλευρά τους τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας καταλαβαίνουν ότι η συνεργασία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι αδιέξοδη και με ημερομηνία λήξης.

Η προκήρυξη των εκλογών θεωρούν ότι βάζει τέρμα στην συνεργασία αυτή οπότε πρέπει να εξετάσουν όλα τα ανοικτά ενδεχόμενα για την επόμενη ημέρα.

Αυτή την στιγμή στην Νέα Δημοκρατία θεωρούν ότι τον Βενιζέλος υπάρχει ακόμη στην πολιτική ζωή λόγω Αντώνη Σαμαρά και ξέρουν ότι ο Βενιζέλος το καταλαβαίνει αυτό.

Για αυτό μην εκπλαγείτε αν τα γαλάζια στελέχη συντονίσουν τα πυρά τους, όχι στον Σαμαρά όπως περιμένουν όλοι, αλλά στον… Ευάγγελο Βενιζέλο. Και τότε…

Σχετικά άρθρα