Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουίκ: Ο αμετροεπής Βενιζέλος βάζει σε κίνδυνο τις σχέσεις μας με την Κύπρο

Κουίκ: Ο αμετροεπής Βενιζέλος βάζει σε κίνδυνο τις σχέσεις μας με την Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Αντώνης Σαμαράς, Ελένη Θεοχάρους, Ευάγγελος Βενιζέλος, Τέρενς Κουίκ,

“Είχαμε προειδοποιήσει την Νέα Δημοκρατία για τον Ευάγγελο Βενιζέλο” τονίζει ο Τέρενς Κουίκ σε ανακοίνωσή του με αφορμή την απίστευτη ενέργεια του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης να δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο με την Λευκωσία.

“Τόσο, πλέον, η ΝΔ συντηρείται από το «φιλί της ζωής» του ΠΑΣΟΚ, ώστε να μην νοιάζεται ούτε για τις επιπτώσεις στις σχέσεις της Αθήνας με την Λευκωσία, με τέτοιου είδους πρωτοφανείς αντιδράσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου;» τονίζει ο εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των Ανεξάτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:

«Ζούμε εποχές απίστευτης τρέλας!

Για πρώτη φορά η Ελληνική Δημοκρατία εγκαλεί με ρηματική διακοίνωση την Κυπριακή Δημοκρατία!

«Αρχιτέκτονας» αυτής της πρωτοφανούς εξέλιξης, ο Αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, επιδεικνύοντας έναν απίστευτο εγωισμό και μία ασύλληπτη αμετροέπεια, αποδεικνύοντας – δυστυχώς – την διαπίστωση που είχαμε διατυπώσει, όταν ανέλαβε αυτά τα καθήκοντα του: Ότι η ΝΔ έκανε επικίνδυνη επιλογή για τη θέση του ΥΠΕΞ.

Ίσως ο ίδιος δεν έχει αντιληφθεί, μετά και το πρόσφατο «κρούσμα» του εκλεκτού του Γενικού Γραμματέα Αναστάσιου Μητσιάλη, το τι βλάβη προκαλεί με την συμπεριφορά του στις Ελληνοκυπριακές σχέσεις. Δεν ακούει τον χαμό στην Λευκωσία;

Η μεν Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Ελένη Θεοχάρους του υπενθυμίζει, ότι δεν την φίμωσε ούτε η Χούντα, για να την φιμώσει ο σημερινός Αντιπρόεδρος της ελληνικής συγκυβέρνησης.

Οι δε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ρωτάμε τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά: «Πόσο ακόμα θα ανέχεται έναν παραπαίοντα αρχηγό Κόμματος, με απρόβλεπτες, πλέον, αντιδράσεις, σε ένα από τα σημαντικότερα αξιώματα της χώρας;

Τόσο, πλέον, η ΝΔ συντηρείται από το «φιλί της ζωής» του ΠΑΣΟΚ, ώστε να μην νοιάζεται ούτε για τις επιπτώσεις στις σχέσεις της Αθήνας με την Λευκωσία, με τέτοιου είδους πρωτοφανείς αντιδράσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου;».

Σχετικά άρθρα