Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς «εκνεύρισε» ο Τσίπρας τον Ερντογάν – Τι γράφουν τα τουρκικά μέσα

Πώς «εκνεύρισε» ο Τσίπρας τον Ερντογάν – Τι γράφουν τα τουρκικά μέσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Κουκλατζής, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

«Καταγγελία που εκνεύρισε». Με αυτόν τον πρωτοσέλιδο τίτλο, αναφερόμενη «στην καταγγελία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται όμηροι στην Αδριανούπολη» και η οποία εκνεύρισε τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κυκλοφορεί την Παρασκευή η τουρκική εφημερίδα «Vatan».

Η εφημερίδα με τίτλο «Καταγγελία που εκνεύρισε» αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας εκνευρισμένος απάντησε στην καταγγελία του πρωθυπουργού της Ελλάδας ρωτώντας «ποιος παρέχει άσυλο σε πραξικοπηματίες;», συνδέοντας έτσι έμμεσα την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα.

Η συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν αποτελεί θέμα και σε άλλο πρωτοσέλιδο του σημερινού τουρκικού Τύπου:

Η εφημερίδα «Milliyet» αναφέρεται στη συνάντηση με τον τίτλο «Παράπονα στον Τσίπρα για τη FETO» (Οργάνωση του Γκιουλέν).

Και εστιάζει στο ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας μετάφερε στο πρωθυπουργό της Ελλάδας τις ανησυχίες του για την παροχή ασύλου σε μέλη της οργάνωσης.

Τηλεοπτικά μέσα αναφέρθηκαν στη συνάντηση με αναφορές στη δήλωση του κ. Τσίπρα ότι δεν ήταν και η πιο εύκολη συνάντηση, ενώ σημειώθηκε ότι συζητήθηκαν όλα τα θέματα των διμερών σχέσεων και το Κυπριακό.

Σχετικά άρθρα