Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δυσαρέσκεια στη ΝΔ με την ανάγκη του Άδωνι για δημοσιότητα

Δυσαρέσκεια στη ΝΔ με την ανάγκη του Άδωνι για δημοσιότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Νέα Δημοκρατία,

Είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή του υπουργικού αποκεφαλισμού του Άδωνι Γεωργιάδη, ότι ένας από τους δευτερεύοντες λόγους, αλλά όχι υποδεέστερος, που οδήγησε στην “απόλυσή” του ήταν η τηλεμανία του και η ακόρεστη δίψα του για δημοσιότητα.

Όπως είχαμε επισημάνει στις 11 Ιουνίου, “…ο υπέρμετρος «μνημονιακός πατριωτισμός» του Άδωνι ήταν που τον έκαψε, αναρωτιούνται άλλοι, οι οποίοι υπογραμμίζουν ότι για μια κυβέρνηση χρήσιμος δεν είναι μόνο εκείνος που κάνει τη δουλειά του αλλά πρωτίστως την κάνει με χαμηλούς τόνους, δίχως να προκαλεί το λαϊκό αίσθημα, δίχως να κοκορεύεται στα κανάλια, «δίχως να τσιρίζει εξ ονόματος της Τρόικας».

Την εξάρτηση του Άδωνι από τη δημοσιότητα είχε επισημάνει στο παρελθόν σε συνέντευξή της και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου, λέγοντας ευθέως ότι τρελαίνεται όταν δεν βγαίνει στο γυαλί.

Αυτό το θεματάκι του Άδωνι Γεωργιάδη με την υπερπροβολή δυστυχώς δεν μπορεί κανείς να το αντιμετωπίσει και το πρόβλημα είναι ότι ο ίδιος δεν το συνειδητοποιεί. Τρέφεται όπως ένας… σταρ από τα φώτα και θέλει συνεχώς να βρίσκεται μπροστά από αυτά, όπως μας επεσήμαναν άνθρωποι που τον γνωρίζουν από παλιά και πλέον, όπως ομολογούν, δυσκολεύονται να τον… αναγνωρίσουν, μιας και έχει μεταλλαχθεί σε κάτι εντελώς άλλο.

Μέχρι και η εφημερίδα “Στο Καρφί”, για να καταλάβετε ότι το θέμα του Άδωνι πλέον συζητιέται ευρέως, επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας γράφοντας ότι οι συνεχείς τηλεοπτικές εμφανίσεις του Άδωνι και η υπεράσπιση της Τρόικας με υπερβάλλοντα ζήλο ήταν η αιτία της υπουργικής του καρατόμησης και συνεχίζει γράφοντας η εφημερίδα ότι “…ο πρώην υπουργός λοιπόν δεν φαίνεται να βάζει μυαλό, αφού τη στιγμή που αρκετοί βουλευτές της ΝΔ και υπουργοί μάλιστα χαλαρώνουν τη στάση τους απέναντι στις απολυμένες καθαρίστριες εκείνος θεώρησε σωστό να βγει και να τις εξισώσει με άλλους ρίχνοντας λάδι στη φωτιά”.

Η δυσαρέσκεια μέσα στη Νέα Δημοκρατία είναι μεγάλη και μαθαίνουμε ότι έχουν απελπιστεί μαζί του διότι δεν μπορούν να βρουν έναν τρόπο να τον πείσουν να χαμηλώσει τους τόνους και να τιθασεύσει την εξάρτησή του από την προβολή στα Μέσα.

Κι όλα αυτά είναι βεβαίως αστεία πράγματα, να δημιουργεί πολιτικά ζητήματα ένας βουλευτής εξαρτημένος από την προβολή, αλλά δυστυχώς πρόκειται περί πραγματικού γεγονότος…

Σχετικά άρθρα