Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημ. Τζανακόπουλος: Προτεραιότητα του Αλ. Τσίπρα η αποφυλάκιση Μητρετώδη-Κούκλατζη

Δημ. Τζανακόπουλος: Προτεραιότητα του Αλ. Τσίπρα η αποφυλάκιση Μητρετώδη-Κούκλατζη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Κουκλατζής, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Ελληνικός Στρατός, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

«Πρώτιστη προτεραιότητα» του Πρωθυπουργού χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, εν όψει της συμμετοχής του Αλ. Τσίπρα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Ιουλίου στις Βρυξέλλες.

Όπως ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων και των συναντήσεών του ο Πρωθυπουργός «θα θέσει το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται παρανόμως στην Τουρκία εδώ και τέσσερις μήνες ώστε να ασκηθεί η μέγιστη πίεση για την απελευθέρωση τους».

Ερωτηθείς για το αν ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί τελικά με τον κ. Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι «η πιθανή οριστικοποίηση της συνάντησης θα γίνει εντός των επόμενων ωρών» και επανέλαβε πως το ζητούμενο είναι «η ατζέντα με την οποία πηγαίνει στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ο Πρωθυπουργός και η οποία έχει στην κορυφή της το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών».

Σχετικά άρθρα