Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου σε Ντόρα: Με τη συμμετοχή σου στη φιέστα του Ερντογάν δεν βοηθάς τους Έλληνες στρατιωτικούς

Μαξίμου σε Ντόρα: Με τη συμμετοχή σου στη φιέστα του Ερντογάν δεν βοηθάς τους Έλληνες στρατιωτικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Κουκλατζής, Μέγαρο Μαξίμου, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε το Μαξίμου κατά της Ντόρας Μπακογιάννη, με αφορμή την παρουσία της τελευταίας στην τελετή ορκωμοσίας του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κυβερνητικές πηγές, απαντώντας στη βουλευτή της Ν.Δ., έκαναν λόγο για υποκριτικό ενδιαφέρον της ίδιας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και κάλεσαν την κα Μπακογιάννη να εξηγήσει «πώς ακριβώς υπηρετείται ο στόχος της απελευθέρωσής τους, με τη συμμετοχή σε πολιτικές φιέστες στην Τουρκία».

«Διότι, άλλο οι διπλωματικοί δίαυλοι και άλλο οι δημόσιες σχέσεις, στις οποίες είναι συνηθισμένη ως γνήσιο τέκνο της πολιτικής ελίτ» κατέληξαν οι ίδιες πηγές, αφήνοντας αιχμές για προσωπικές επιδιώξεις της «γαλάζιας» βουλευτής.

Νωρίτερα, η κα Μπακογιάννη είχε υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας αποτελεί την αιτία της αποτυχίας στην εξωτερική πολιτική της χώρας, ενώ είχε υπογραμμίσει ότι «θα περίμενε κανείς από τον Πρωθυπουργό να καλοδεχθεί οποιαδήποτε προσπάθεια και δη από Έλληνα πολιτικό, ο οποίος θα μπορούσε να συμβάλει στην επίλυση του θέματος».

Και είχε συμπληρώσει: «Ας μην ανησυχεί ο κ. Τσίπρας. Όλες οι προσπάθειες που καταβάλλουμε, έχουν ως στόχο την απελευθέρωση των δύο αξιωματικών τώρα και όχι όταν γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Σχετικά άρθρα