Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πανικόβλητη κυβέρνηση διαδίδει ότι είναι έτοιμη για “ειδικές καταστάσεις”

Πανικόβλητη κυβέρνηση διαδίδει ότι είναι έτοιμη για “ειδικές καταστάσεις”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΕΗ, Δημοψήφισμα, Ιδιωτικοποιήσεις, Μέγαρο Μαξίμου, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο θίασος που παριστάνει την κυβέρνηση στο Μέγαρο Μαξίμου τελεί σε πανικό. Δεν είναι η πρώτη φορά που πανικοβάλλονται, αλλά τώρα έχουν αρχίσει και “καίνε φλάντζες” επικίνδυνα.

Όπως μαθαίνουμε από καλά πληροφορημένους ρεπόρτερ μας, διαδίδουν τις τελευταίες ώρες ότι επειδή η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης αναμένεται να κορυφωθεί την επόμενη εβδομάδα, ενόψει μάλιστα και της πρωτοβουλίας του ΣΥΡΙΖΑ για τη διενέργεια δημοψηφίσματος με τη προσπάθεια συντονισμού όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, στο Μέγαρο Μαξίμου είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο έχοντας προβλέψει στα πλάνα τους όλες εκείνες τις λεγόμενες “ειδικές καταστάσεις” που μπορεί να προκύψουν.

Τώρα, τι εννοεί η παρακμιακή παρέα του Μαξίμου ως “ειδικές καταστάσεις” και ποια πλάνα κάνουν, οι άσχετοι που δεν μπορούν ούτε μια πρόταση να γράψουν όχι να κάνουν… πλάνα, μόνο ένας διαταραγμένος εγκέφαλος μπορεί να ερμηνεύσει.

Πάντως, εάν οι “εγκέφαλοι” του Μαξίμου προσπαθήσουν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης και αστάθειας, όπως με τις δήθεν διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ την Πέμπτη (ενώ ρεύμα παραγόταν κανονικά και δεν είχαμε καμιά έλλειψη), τους συμβουλεύουμε ότι επειδή στις προβοκάτσιες όχι μόνο είναι άσχετοι αλλά και αδέξιοι, καλύτερα να κάτσουν στα αβγά τους μην κάνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Και να μαζέψουν τις διαρροές για “ειδικές καταστάσεις”, διότι όποιος παίζει με τη φωτιά -λέει ο λαός- καίγεται…

Σχετικά άρθρα