Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μόνο με fake news ο Μεβλούτ μπορεί να «απαντήσει» στο γεωπολιτικό ξύλο που τρώει από τον Κοτζιά

Μόνο με fake news ο Μεβλούτ μπορεί να «απαντήσει» στο γεωπολιτικό ξύλο που τρώει από τον Κοτζιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Δημήτρης Κουκλατζής, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Νίκος Κοτζιάς, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,

Το πάει φιρί φιρί για ράπισμα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο κομπλεξικός ΥΠΕΞ της Τουρκίας, ο κύριος fake news, που στο Κραν Μοντάνα έφαγε το ξύλο της ζωής του από τον Νίκο Κοτζιά, μνημειώδης έχει μείνει η ατάκα του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών όταν του είπε «δεν είναι ντροπή να είναι κανείς μορφωμένος Μεβλούτ», επανήλθε με νέα ψέμματα.

Μίλησε για πιέσεις στην Ελλάδα από την Ευρώπη, σε ό,τι αφορά το ζήτημα των οκτώ Τούρκων αξιωματικών την έκδοση των οποίων ζητεί η Άγκυρα.

Σε δηλώσεις του και σύμφωνα με την εφημερίδα Μilliyet, ο κ. Τσαβούγλου ψευδώς ισχυρίστηκε ότι τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, «ήθελαν να μας τους επιστρέψουν».

Όπως συμπλήρωσε, ωστόσο, «βλέπουμε ότι τελικά αποφάσισαν βάσει των πιέσεων που ασκούνται από την Ευρώπη».

Υπενθυμίζεται ότι η Άγκυρα συνέδεσε την υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών με την τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, σε επιστολή προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είναι σε μεγάλη ταραχή διότι παρακολουθεί, ανήμπορος να επέμβει, τον Νίκο Κοτζιά να του αρπάζει μέσα από τα χέρια τα Σκόπια και την Αλβανία και να δένει τις χώρες αυτές στην ελληνική βαλκανική ηγεμονία.

Την ίδια ώρα γνωρίζει ότι έχει ηττηθεί στην Ανατολική Μεσόγειο, που προσπαθούσε να πετύχει συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων, ενώ το ελληνοϊσραηλινό λόμπι στην Αμερική του «μπλόκαρε» και τα F-35.

Πόσο ξύλο να αντέξει ο αμόρφωτος Τούρκος, λέει κάνα ψεματάκι για να παραστήσει τον σπουδαίο.

Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ έχει διαψεύσει δημόσια ότι υποσχέθηκε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την έκδοση των οκτώ ικετών.

Από εκεί και πέρα, ο μεγάλος καημός του Τσαβούσογλου είναι κατανοητός, αλλά δεν τον βοηθά και το μικρονοϊκό ισλαμιστικό μυαλό του να βρει λύσεις στα αδιεξοδά του.

Σχετικά άρθρα