Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραλήρημα: Λέει ψέματα ο Μοσκοβισί – Εργαλεία του ΣΥΡΙΖΑ οι θεσμοί! (βίντεο)

Παραλήρημα: Λέει ψέματα ο Μοσκοβισί – Εργαλεία του ΣΥΡΙΖΑ οι θεσμοί! (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γιώργος Γεωργαντάς, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία, Πιέρ Μοσκοβισί,

«Έχουν εργαλοποιηθεί ακόμα και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί για να κοροϊδέψουν τον ελληνικό λαό» ισχυρίστηκε ο Γ. Γεωργαντάς συνεχίζοντας την επίθεση που ξεκίνησε από χθες η ΝΔ ενάντια στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και την Κομισιόν, μέσω του αντιπροέδρου της Κ. Χατζηδάκη καθώς και του αρχηγού της Κ. Μητσοτάκη.

«Λέει ψέματα ο Μοσκοβισί ότι δεν υπάρχει μνημόνιο» είπε ο κ. Γεωργαντάς και επέμεινε ότι δεν υπάρχει καμία ελευθερία στην ελληνική κυβέρνηση, να ακυρώσει τις δεσμεύσεις που έχει υπογράψει και τις μειώσεις για τις συντάξεις.

Να λέει ο κ. Μοσκοβισί «ότι δεν υπάρχει μνημόνιο είναι μια κοροϊδία στον ελληνικό λαό» επανέλαβε ο κ. Γεωργαντάς προσθέτοντας με πονηριά, ότι «ο συγκεκριμένος επίτροπος είναι υποψήφιος των σοσιαλιστών για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

Για τη στάση της ΝΔ σχολίασε σκωπτικά νωρίτερα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος πως «για τη ΝΔ όσοι βασίζονται στα πραγματικά δεδομένα είναι όλοι ψεύτες».

«Είναι ψεύτες όσοι λένε ότι η Ελλάδα τελείωσε τη δημοσιονομική προσαρμογή.

»Είναι ψεύτες όσοι λένε ότι δεν υπάρχει τέταρτο μνημόνιο.

»Είναι ψεύτες όσοι λένε ότι η Ελλάδα πήρε μια ουσιαστική λύση στο ζήτημα του χρέους.

»Είναι όλοι ψεύτες» σημείωσε σκωπτικά, αναφέροντας την κυβέρνηση, τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, τους Ευρωπαίους αξιωματούχους, τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης και τους διεθνείς αναλυτές και δημοσιογράφους.

«Και οι μόνοι που αποκαλύπτουν αυτή τη διεθνή συνωμοσία, είναι ο κ. Μητσοτάκης και η ηγετική ομάδα της ΝΔ που βρίσκεται γύρω του και τον καθοδηγεί.

»Οι οποίοι, λένε ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό, ότι το μέλλον του δεν μπορεί παρά να είναι δυσοίωνο.

»Ότι θα χρειαστεί νέα δημοσιονομική προσαρμογή. Νέο μνημόνιο, νέα μέτρα, νέα καθίζηση μισθών, νέες περικοπές στο κοινωνικό κράτος, περαιτέρω απορρύθμιση της εργασίας, νομιμοποίηση της φοροασυλίας του μεγάλου πλούτου» πρόθσεσε ο κ. Τζανακόπουλος, τονίζοντας πως «αυτό είναι το πρόγραμμα της ΝΔ που δεν χρειάζεται έξωθεν εντολές για να το εφαρμόσει.

»Διεκδικεί περήφανα την ιδιοκτησία ενός προγράμματος κοινωνικής ισοπέδωσης που προκαλεί ανατριχίλα».

Σχετικά άρθρα