Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Τα πήρε” ο Κοντονής: Φασίζουσα ρητορεία από το ΚΙΝΑΛ το δεκανίκι της δεξιάς (βίντεο)

“Τα πήρε” ο Κοντονής: Φασίζουσα ρητορεία από το ΚΙΝΑΛ το δεκανίκι της δεξιάς (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Βίντεο, Κίνημα Αλλαγής, Κυριάκος Μητσοτάκης, Σταύρος Κοντονής, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Φώφη Γεννηματά,

Άγρια επίθεση στο ΚΙΝΑΛ με αφορμή την επιχειρηματολογία της βουλευτού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Χαράς Κεφαλίδου σχετικά με τη διαδικασία της απονομής χάριτος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εξαπέλυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

Ο κ. Κοντονής υποστήριξε ότι «ο ακροδεξιός λόγος και η φασίζουσα ρητορεία, συνδυασμένα με παραπληροφόρηση και πρωτόγνωρη επιθετικότητα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης, αποδεικνύει ότι το κόμμα της Αλλαγής του 1981 έχει μετατραπεί όχι μόνο σε πολιτικό δεκανίκι της Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη αλλά και σε κήρυκα του μίσους, του κοινωνικού περιθωρίου για πολίτες που υπέπεσαν σε αδικήματα κατά το παρελθόν και τιμωρήθηκαν γι’ αυτά και της εξόντωσης συνανθρώπων μας. Αντιλαμβάνομαι τώρα γιατί το Ποτάμι αποχώρησε από το Κίνημα Αλλαγής. Αυτά που άκουσα έμοιαζαν ακροδεξιά και φασίζουσα ρητορεία παρά λόγος από ένα προοδευτικό κόμμα».

Ταυτόχρονα, ο υπουργός Δικαιοσύνης επισήμανε ότι η σημερινή συζήτηση στη Βουλή ήταν μια αποκάλυψη των σύγχρονων Ιαβέρηδων, οι οποίοι απ’ ότι φαίνεται δεν ευδοκιμούν μόνο στην ακροδεξιά και τους νεοναζί αλλά και στο κόμμα της κ. Γεννηματά.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Σχετικά άρθρα