Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Καρφάρα» Κοτζιά στον Τζιτζικώστα: «Θέλει να φτιάξει φαίνεται Λίγκα του Βορρά»

«Καρφάρα» Κοτζιά στον Τζιτζικώστα: «Θέλει να φτιάξει φαίνεται Λίγκα του Βορρά»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας, Μακεδονία, Νίκος Κοτζιάς, Υπουργείο Εξωτερικών,

Ένα «θανατερό καρφί» έριξε στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο Νίκος Κοτζιάς.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Βασίλη Σκουρή, ο υπουργός Εξωτερικών αφού αναφέρθηκε στην αποσιώπηση από τη μεγαλύτερη μερίδα των ελληνικών ΜΜΕ των αντιδράσεων στα Σκόπια για τη συμφωνία, με την εκεί αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «συνθηκολόγησε» και «παραδόθηκε» στην Ελλάδα, έφτασε και στις πολιτικές φιλοδοξίες του κ. Τζιτζικώστα.

Όπως είπε ο κ. Κοτζιάς, «ο κ. Τζιτζικώστας που θέλει να φτιάξει φαίνεται τη λίγκα του βορρά».

Η λεγόμενη ελληνική «λίγκα του βορρά» είναι ένα εξαιρετικά εθνικά επικίνδυνο σχέδιο, που υποκινείται από επιχειρηματικούς κύκλους που σχετίζονται με αλλότρια συμφέροντα και επενδύει στη ματαιοδοξία στελεχών της δεξιάς στη Μακεδονία.

Μάλιστα δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι εν αγνοία τους πολλοί που μετέχουν σε αυτές τις ζυμώσεις στρώνουν το έδαφος για διχοτόμηση της Ελλάδας, παλιό όνειρο της Μόσχας η Μακεδονία να τελεί υπό ρωσικό έλεγχο.

Όταν θα έρθει η ώρα το TRIBUNE θα έχει να γράψει.

Ας διαβάσουμε τώρα τι δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών:

«Νομίζω ότι έχει ένα ενδιαφέρον το ότι ο Πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας, όπως θέλει ας την πει ο καθένας αυτή τη στιγμή, ο κ. Ιβάνοφ, κατηγόρησε τον Ζάεφ ότι παραδόθηκε στην Ελλάδα.

»Εγώ τί να σας πω; Μένω κατάπληκτος.

»Ο κ. Ζάεφ παραδόθηκε στην Ελλάδα που του τα παρέδωσε όλα, όπως λέει η δική μας αντιπολίτευση.

»Είναι ειδήσεις οι οποίες επίσης δεν παίζουν στο μεγαλύτερο κομμάτι των ελληνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, διότι εάν έπαιζαν οι κατηγορίες του αδελφού κόμματος του κ. Μητσοτάκη στα Σκόπια, τι λένε σε βάρος της κυβέρνησης των Σκοπίων, θα γινόταν κατανοητό ότι δεν είναι όλα έτσι στερεότυπα και μονογραμμικά όπως θέλει να λέει η Ν.Δ. ή ο κ. Τζιτζικώστας που θέλει να φτιάξει φαίνεται τη λίγκα του βορρά».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Τζιτζικώστας είναι τόσο απασχολημένος φαίνεται με αυτές τις εθνικά επικίνδυνες μωροφιλοδοξίες, που προχτές, που πνίγηκαν χωριά της Κεντρικής Μακεδονίας ούτε που ασχολήθηκε. Δεν πάνε να πνιγούν οι «χωριάτες», το δεξιό πριγκιπόπουλο έχει άλλες έγνοιες.

Σχετικά άρθρα