Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οδ. Βουδούρης: Υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη μικρή ΔΕΗ

Οδ. Βουδούρης: Υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη μικρή ΔΕΗ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΕΗ, Οδυσσέας Βουδούρης, ΣΥΡΙΖΑ,

Άλλος ένας ανεξάρτητος βουλευτής, ο Οδυσσέας Βουδούρης τάσσεται υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκέντρωση 120 υπογραφών που θα οδηγήσει στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την πώληση της ΔΕΗ.

Ο κ. Βουδούρης σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι οι Έλληνες βουλευτές βρίσκονται ενώπιον της ιστορικής ευθύνης τους, σχετικά με το σχέδιο σκανδαλώδους ξεπουλήματος της ΔΕΗ.

«Ουδείς δικαιούται να κρύβεται πίσω από το Θερινό Τμήμα, μέσω του οποίου η συγκυβέρνηση θέλει να προχωρήσει, εν μέσω θερινής ραστώνης, στην οριστική διάλυση της πιο στρατηγικής σημασίας για τη χώρα Δημόσιας Επιχείρησης» λέει και προσθέτει: «Η υπογραφή του κοινοβουλευτικού αιτήματος για τη διενέργεια δημοψηφίσματος είναι εθνική υποχρέωση όλων όσων είναι προσηλωμένοι στο κοινωνικό συμφέρον και παλεύουν για την εθνική επικυριαρχία».

Ο κ. Βουδούρης καταλήγει λέγοντας ότι οι 120 και πλέον υπογραφές βουλευτών υπέρ του Δημοψηφίσματος για το μέλλον της ΔΕΗ, θα μετατρέψουν τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς σε όνειρο θερινής νυκτός, το οποίο θα ακολουθηθεί με απότομο ξύπνημα στην πραγματικότητα μόλις οι πολίτες κληθούν επιτέλους να επιλέξουν νέα κυβέρνηση.

Σχετικά άρθρα