Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατσίκης: Αμφισβητώ ότι η επίθεση στο γραφείο μου έγινε από το Ρουβίκωνα

Κατσίκης: Αμφισβητώ ότι η επίθεση στο γραφείο μου έγινε από το Ρουβίκωνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Κωνσταντίνος Κατσίκης,

Την έντονη αμφιβολία του για το αν πίσω από την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του κρύβεται πράγματι η αντιεξουσιαστική οργάνωση Ρουβίκωνας εκδήλωσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, εκφράζοντας υπόνοιες για το ποιος την υποκίνησε.

«Αμφισβητώ και προβληματίζομαι για την ταυτότητα» των δραστών είπε ο κ. Κατσίκης αποκαλύπτοντας ότι δεν τον πείθει το μακροσκελές κείμενο της ανάληψης ευθύνης από το Ρουβίκωνα.

Μάλιστα, όταν κάποιοι βουλευτές της ΝΔ εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι πρόκειται για τον Ρουβίκωνα ο κ. Κατσίκης τους απάντησε δηκτικά ότι μπορούν αν θέλουν να κάνουν τον «Ηρακλή Πουαρό και την Αγκάθα Κρίστι». Μάλιστα, άφησε περαιτέρω αιχμές διερωτώμενος εάν η ομάδα που εκδήλωσε την επίθεση «έμαθε καλά το μάθημά της από τα φροντιστήρια».

«Κάντε λίγη υπομονή για να δούμε εάν πρόκειται πράγματι για τον Ρουβίκωνα» συμπλήρωσε και πρόσθεσε «αφήστε με να έχω τη δική μου άποψη» μέχρι να καταλήξουν οι έρευνες.

Ο κ. Κατσίκης καταδίκασε την επίθεση στο γραφείο του χαρακτηρίζοντάς την «τρομοκρατική» και «άνανδρη» και χαρακτήρισε «κακοποιά στοιχειά» τους δράστες της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Κατσίκης: «Απείλησαν τη ζωή μου για να ρίξω την κυβέρνηση – Δεν φεύγω από τους ΑΝΕΛ»

Σχετικά άρθρα