Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Θα αγωνιστώ για την ανατροπή της συμφωνίας των Πρεσπών» λέει ο Λεβέντης

«Θα αγωνιστώ για την ανατροπή της συμφωνίας των Πρεσπών» λέει ο Λεβέντης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη δέσμευση ότι «η Ένωση Κεντρώων θα αγωνιστεί για να ανατρέψει την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών» επανέλαβε, μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7, ο Βασίλης Λεβέντης και κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα την ΝΔ να τοποθετηθούν ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό, εάν δέχονται τον όρο Μακεδονία στην σύνθετη ονομασία.

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο κ. Λεβέντης δήλωσε, επίσης, ότι «όσοι υπέγραψαν την συμφωνία θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό και ενδεχομένως η δικαιοσύνη να αναζητήσει και άλλες ευθύνες» και τόνισε ότι «εφόσον στείλουμε αίτημα πρόσκλησης στα Σκόπια για ένταξή τους στο ΝΑΤΟ, αυτό δεν αλλάζει γιατί θα το έχουν επικυρώσει σχεδόν όλα τα μέλη της βορειοατλαντικής συμμαχίας».

Ο κ. Λεβέντης ζήτησε ακόμη από τους πολίτες να ενισχύσουν εκλογικά την Ένωση Κεντρώων έτσι ώστε να είναι ο ρυθμιστής της επόμενης σύνθεσης της κυβέρνησης και να επιβάλει τους όρους που θα καθιστούν την συμφωνία των Πρεσπών άκυρη.

Τέλος, προέβλεψε ότι «η Κυβέρνηση παρόλο που θα μιλάει για εθνική νίκη, στον οικονομικό τομέα και για τη ρύθμιση του χρέους, επενδύσεις δεν έρχονται και η Κυβέρνηση θα καταρρεύσει».

Σχετικά άρθρα