Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκληρή απάντηση σε Σπυράκη: Η ΝΔ ζητά η χώρα να απολέσει τα κεκτημένα της διαπραγμάτευσης

Σκληρή απάντηση σε Σπυράκη: Η ΝΔ ζητά η χώρα να απολέσει τα κεκτημένα της διαπραγμάτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρία Σπυράκη, Νέα Δημοκρατία, Σκόπια,

Σκληρή απάντηση στη Μαρία Σπυράκη σχετικά με τη συμφωνία για το Σκοπιανό και τα «πυρά» της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση, δίνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, επαναφέροντας παλαιότερη δήλωση του Γιώργου Κουμουτσάκου.

«Στις 15 Μαΐου ο κ. Κουμουτσάκος είχε χαρακτηρίσει «απαράβατη προϋπόθεση» την ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεώρησης στην πΓΔΜ «πριν από την κύρωση οποιασδήποτε συμφωνίας», προφανώς επειδή θεωρούσε πως κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί στη διαπραγμάτευση» σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής Επικρατείας.

Στη συνέχεια σχολιάζει: «Τώρα που η κυβέρνηση το πέτυχε, η κα Σπυράκη ζητά το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή να απολέσει η χώρα τα κεκτημένα της διαπραγμάτευσης.

»Είναι προφανές ότι η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά είναι κατώτεροι των περιστάσεων σε ένα μείζον εθνικό θέμα» σημειώνει στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, η οποία με δήλωσή της ζήτησε να απαντήσει ο Πρωθυπουργός εάν θα φέρει τη συμφωνία προς ψήφιση στη Βουλή πριν την υπογραφή με την κυβέρνηση της γείτονος.

Σχετικά άρθρα