Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε κατ΄ οίκον περιορισμό η Ελληνίδα Εύα Μπράουν, Ελένη Ζαρούλια

Σε κατ΄ οίκον περιορισμό η Ελληνίδα Εύα Μπράουν, Ελένη Ζαρούλια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δικαιοσύνη, Ελένη Ζαρούλια, Ηλίας Κασιδιάρης, Ισίδωρος Ντογιάκος, Νίκος Μιχαλολιάκος, Νίκος Μίχος, Χρυσή Αυγή,

Κατ’ οίκον περιορισμό για την Ελένη Ζαρούλια, που κατηγορείται για το αδίκημα της διεύθυνσης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, επέβαλε μετά από διάσκεψη το δικαστικό συμβούλιο, δίνοντας λύση στη διαφωνία που είχε προκύψει μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτριών.

Υπενθυμίζεται ότι υπέρ της προφυλάκισης της Ελένης Ζαρούλια είχε ταχθεί ο Εισαγγελέας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, ενώ οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου είχαν ζητήσει τον κατ’ οίκον περιορισμό της και την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Παράλληλα, το δικαστικό συμβούλιο με το βούλευμά του επιτρέπει την μετάβαση της Ελένης Ζαρούλια στη Βουλή.

Στις ανακρίτριες την Πέμπτη Κασιδιάρης-Μίχος

Εν τω μεταξύ σε συμπληρωματικές απολογίες θα κληθούν την Πέμπτη οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μίχος, μετά την άρση της ασυλίας τους για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής, που είχε αποφασιστεί στη Βουλή. Επιπλέον, ο κ. Νίκος Μίχος θα δώσει εξηγήσεις και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι σε συμπληρωματική απολογία έχουν κληθεί και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ, Νίκος Μιχαλολιάκος, Γιάννης Λαγός και Χρήστος Παππάς.

Οι τρεις προφυλακισμένοι βουλευτές καλούνται να δώσουν εξηγήσεις, την ερχόμενη Παρασκευή, για τις νέες κατηγορίες με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της ΧΑ, Νίκος Μιχαλολιάκος, και ο βουλευτής, Γιάννης Λαγός, θα απολογηθούν για το κακούργημα της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών με σκοπό το εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.

Σχετικά άρθρα