Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μιάμιση ώρα έμεινε στη Σούδα ο Ντόναλντ Τραμπ με το Air Force One (βίντεο)

Μιάμιση ώρα έμεινε στη Σούδα ο Ντόναλντ Τραμπ με το Air Force One (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κρήτη, Ντόναλντ Τραμπ, Σούδα,

Ολιγόωρη στάση στη βάση της Σούδας πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Κυριακής το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ.

Το Air Force One, έφτασε στην Κρήτη στις 3.07 τα ξημερώματα προσεγγίζοντας το αεροδρόμιο Σούδας από την Ανατολική του πλευρά.

Αμέσως μετά κατευθύνθηκε μπροστά από το κεντρικό κτήριο της Αμερικανικής βάσης Σούδας για ανεφοδιασμό και απογειώθηκε από την δυτική πλευρά του αεροδρομίου στις 4.41 τα ξημερώματα.

Στο χώρο της βάσης κυρίως, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή είχαν ληφθεί μέτρα ασφαλείας, ενώ στον εναέριο χώρο του αεροδρομίου πετούσε ελικόπτερο πριν κατά την παραμονή και λίγο μετά την αναχώρηση του Air Force One.

Σύμφωνα με την δημοσιογραφική αποστολή που καλύπτει το ταξίδι του πρόεδρου Τραμπ, ο τελικός προορισμός είναι η αεροπορική βάση Paya Lebar στη Σιγκαπούρη.

Το ταξίδι εκτιμάται ότι θα διαρκέσει 10 ώρες και 13 λεπτά και το Air Force One αναμένεται ότι θα προσγειωθεί στις 8 μ.μ. τοπική ώρα Σιγκαπούρης.

Το κρητικό FlashNews μεταδίδει, ότι η κινητοποίηση για την υποδοχή του προεδρικού αεροσκάφους είχε ξεκινήσει από τη 01.00 τα ξημερώματα, με τους ανθρώπους της μυστικής υπηρεσίας να έχουν μεταφερθεί στο χώρο του αεροδρομίου.

Κατέφθασε στις 03.07, μπροστά στην αμερικανική βάση και ανεφοδιάστηκε με καύσιμα από μεταγωγικό αεροσκάφος, το οποίο ήρθε κατευθείαν από την Αμερική.

Από το απόγευμα του Σαββάτου, ελεύθεροι σκοπευτές, είχαν περικυκλώσει το αεροδρόμιο, καθώς και βατραχάνθρωποι της βάσης, από διάφορα σημεία, από το Μουζουρά, το Μαράθι κλπ, ενώ στον εναέριο χώρο του αεροδρομίου πετούσε ελικόπτερο πριν, κατά την παραμονή και λίγο μετά την αναχώρηση του Air Force 1.

Γύρω στη 1 τα ξημερώματα, είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο του αεροδρομίου άνθρωποι οι οποίοι εμπλέκοντο στην όλη επιχείριση, ενώ είχε τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα Ιδιωτική Κλινική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αεροσοκάφος απογειώθηκε στις 04.41 τα ξημερώματα.

Σχετικά άρθρα