Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμανατίδης για ονοματολογικό: «Ποια είναι η θέση της ΝΔ;» (βίντεο)

Αμανατίδης για ονοματολογικό: «Ποια είναι η θέση της ΝΔ;» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γιάννης Αμανατίδης, Νέα Δημοκρατία, Σκόπια, Υπουργείο Εξωτερικών,

Υπάρχει η πολιτική βούληση και στις δύο πλευρές να προχωρήσουν σε συμφωνία δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης στον ΣΚΑΙ.

Καλούμενος να σχολιάσει τα συλλαλητήρια που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη υποστήριξε ότι όλοι είναι ελεύθεροι σε μια δημοκρατία να λένε και να προβάλουν την άποψη τους.

Ωστόσο θα πρέπει να σκεφθούν ότι μια μη λύση δεν είναι προς όφελος της χώρας μας.

Ειδικότερα υπενθύμισε τις ευθύνες της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θέλει επιπλέον να κυβερνήσει χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της για το ονοματολογικό των Σκοπίων.

«Η Ν.Δ. έχει πολιτική ευθύνη για την πολιτική στάση που κράτησε όλα αυτά τα χρόνια ενώ έχει ευθύνη ως αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας διότι δεν λέει ξεκάθαρα «ποια είναι η θέση της Ν.Δ.» είπε ο κ. Αμανατίδης.

Επανέλαβε ότι η μη λύση είναι εις βάρος των εθνικών συμφερόντων. «Η συμφωνία θα είναι τέτοια που θα αγκαλιάσει την ευρύτερη πλειοψηφία του ελληνικού λαού και την πλειοψηφία της Βουλής» διαβεβαίωσε ο υφυπουργός.

«Το να παίρνεις θέσεις για τα εθνικά θέματα κοιτάζοντας στο εσωτερικό του κόμματός σου είναι ανεύθυνο» σχολίασε τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να φανταστεί «τη Ν.Δ. του Κ. Μητσοτάκη να παίρνει τη θέση του Αν. Σαμαρά».

Σχετικά άρθρα