Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκδήλωση της Πατριωτικής Αριστεράς στο Πάντειο για την Κύπρο

Εκδήλωση της Πατριωτικής Αριστεράς στο Πάντειο για την Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γεράσιμος Αρσένης, Γιώργος Λιλλήκας, Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, Ηλίας Νικολακόπουλος, Θέμος Στοφορόπουλος, Κύπρος, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Σχέδιο Ανάν,

Την Τετάρτη, 2 Ιουλίου, 2014 και ώρα 19.00 μ.μ. θα γίνει η εκδήλωση – συζήτηση κινήσεων της Πατριωτικής Αριστεράς στην αίθουσα τελετών του Παντείου Πανεπιστημίου, με θέμα “Ελλάδα – Κύπρος: Απειλές και προοπτικές, 40 χρόνια εισβολής και κατοχής”.

Εισηγητές θα είναι ο Γιώργος Λιλλήκας, Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Κύπρου, ο Γεράσιμος Αρσένης, πρώην Υπουργός Άμυνας, ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, συγγραφέας – δημοσιογράφος, ο Ηλίας Νικολόπουλος, Καθηγητής συνταγματικού δικαίου, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ και ο Θέμος Στοφορόπουλος, πρώην πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο.

Παρεμβάσεις θα κάνουν οι Καλογερή Αγνή βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ και Αγγελίδου Σταυρούλα δημοτική σύμβουλος Αθήνας.

Το νέο Σχέδιο Ανάν στην Κύπρο και η προώθηση των μνημονίων στον ελλαδικό χώρο, απεργάζονται λύσεις αντίθετες με τη Δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δίκαια του Ελληνισμού. Όπως σε άλλες περιοχές του πλανήτη, έτσι και στη περίμετρο του ελληνικού χώρου, δημιουργείται κλίμα αποσταθεροποίησης.

Φιλοδοξία της εκδήλωσης είναι η ανάγνωση της πορείας των εθνικών μας θεμάτων, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Για τη σκιαγράφηση μιας νέας δυναμικής, φιλικής με τους λαούς και αντίθετης με τα διχαστικά σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Σχετικά άρθρα