Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σάλος στο ΠΑΣΟΚ με την νέα καμπάνια του Βενιζέλου για την… Ελιά

Σάλος στο ΠΑΣΟΚ με την νέα καμπάνια του Βενιζέλου για την… Ελιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελιά, Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ,

“Ελάτε μαζί μας να μεγαλώσουμε την Ελιά! Κάνετε share την φωτογραφία…” καλεί τον κόσμο ο διαχειριστής της σελίδας “Ελιά, Δημοκρατική Παράταξη Αργολίδας” στο Facebook.

Πρόκειται για την νέα διαδικτυακή καμπάνια που έχει στόχο, όπως λέει και στη διαφήμιση, να μεγαλώσει την Ελιά και να”μικρύνει το ΠΑΣΟΚ” όπως μας έλεγαν χαρακτηριστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αντέδρασαν έντονα μεταφέροντας μάλιστα αρμοδίως την δυσαρέσκειά τους για την κίνηση αυτή του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ χαρακτήριζε στο tribune την κίνηση αυτή “ύπουλο χτύπημα” που δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου να κινηθεί ακόμη πιο μακρυά από το ΠΑΣΟΚ το επόμενο διάστημα βλέποντας ως μοναδική διέξοδο σωτηρίας για τον ίδιο την… Ελιά.

Η Ελιά Αργολίδας είναι μία πολλές σελίδες της Ελιάς που άνοιξαν πριν τις εκλογές και συνεχίζουν να δίνουν το παρών.

Μία από τις πιο δραστήριες σελίδες στο Facebook είναι η Ελιά Αρκαδίας που αν και έχει μικρή απήχηση, μόλις 436 άτομα έχουν κάνει like, ενημερώνει κυρίως για την δραστηριότητα του τοπικού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πλέον υπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά, Οδυσσέα Κωνσταντινόουλου.

elia facebook 2

elia facebook 1

Σχετικά άρθρα