Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΚΙΝΑΛ: Προκλητικό να μιλούν για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια

ΚΙΝΑΛ: Προκλητικό να μιλούν για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνημα Αλλαγής, Μνημόνιο,

Επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι είναι προκλητικό να μιλάει για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια εξαπέλυσε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης από τη Λάρισα, όπου συμμετείχε χθες βράδυ Πέμπτης στη νομαρχιακή συνέλευση του Κινήματος.

Συγκεκριμένα ο κ. Χριστοδουλάκης υποστήριξε ότι είναι «προκλητικό να μιλάει για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια μια κυβέρνηση η οποία έχει ψηφίσει περικοπή των συντάξεων μέχρι και 18%, που έχει δεσμεύσει τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια, που έχει συμφωνήσει σε πρωτογενή πλεονάσματα 3,5%, αλλά και όταν ο κ. Τσακαλώτος δηλώνει πως μετά τον Αύγουστο έρχεται σκληρή εποπτεία».

Σχετικά με το θέμα των Σκοπίων, ο κ. Χριστοδουλάκης σημείωσε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα τοποθετηθεί στο κοινοβούλιο όταν έρθει η σχετική πρόταση, στη βάση της εξάλειψης των αλυτρωτικών στοιχείων, αλλά και της εξεύρεσης μιας ενιαίας λύσης για όλες τις χρήσεις.

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε επίσης στο άνοιγμα στην κοινωνία που επιχειρεί το Κίνημα, επισημαίνοντας ότι δίνουμε το λόγο στις τοπικές κοινωνίες «για να μιλήσουμε για την ουσία των προβλημάτων των συμπολιτών μας και να μιλήσουμε πως μπορούμε να στήσουμε ξανά τη χώρα στα πόδια της, με ένα εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, που θα δίνει λύσεις απέναντι σε μία λογική του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, η οποία εφαρμόζει την πιο σκληρή πολιτική των μνημονίων, αλλά και σε μία αξιωματική αντιπολίτευση η οποία δεν δίνει κανένα μήνυμα ότι μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη πρόταση για τον ελληνικό λαό».

Σχετικά άρθρα