Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βενιζέλος έθεσε θέμα Αβραμόπουλου στον Σαμαρά – Όλο το καυτό παρασκήνιο

Ο Βενιζέλος έθεσε θέμα Αβραμόπουλου στον Σαμαρά – Όλο το καυτό παρασκήνιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ευάγγελος Βενιζέλος,

Στην απογευματινή συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Αντώνη Σαμαρά το κύριο θέμα ήταν οι γαλαζοπράσινοι αντάρτες της μικρής ΔΕΗ όπως γράψαμε από το tribune.gr αρκετή ώρα πριν από την συνάντηση στο άρθρο με τίτλο Άρον άρον συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου: Στο μικροσκόπιο τα αντάρτικα για την ΔΕΗ.

Όμως δεν ήταν αποκλειστικό θέμα.

Το μενού περιελάμβανε και Δημήτρη Αβραμόπουλο. Και μάλιστα αρκετό… Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας που έκλεινε το μάτι στον ΣΥΡΙΖΑ στο μετεκλογικό σκηνικό στο πλαίσιο ενός μεγάλου συνασπισμού.

Από το Σάββατο που πληροφορήθηκε την συνέντευξη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έστειλε τα απαραίτητα μηνύματα στο Μαξίμου.

Αυτό που έκανε έξαλλο τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι ότι ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ πέταγε έξω από τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας το ΠΑΣΟΚ και την Ελιά.

Ο Βενιζέλος προώθησε στο Μαξίμου την άποψη ότι δεν είναι θέμα του ΠΑΣΟΚ να επιτεθεί στον Αβραμόπουλο αλλά της ΝΔ να ξεκαθαρίσει με ποιους είναι “και τώρα και αύριο” γιατί αν δεν το ξεκαθαρίσει αυτό η Νέα Δημοκρατία τότε όπως μετέφερε χαρακτηριστικά υπάρχει μείζον θέμα στην κυβέρνηση.

Στην συνέχεια, το υπόλοιπο μέρος εκτυλίχθηκε δημόσια.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος που έχει αναβαθμιστεί στο περιβάλλον Σαμαρά μετά την αποπομπή Κεδίκογλου, ανέλαβε να επαναφέρει στην τάξη τον Δημήτρη Αβραμόπουλο συνεπικουρούμενος από τον Μάκη Βορίδη, γιατί όπως πίστευε το Μαξίμου το μήνυμα προς τον Δημήτρη Αβραμόπουλο έπρεπε να ήταν διπλό.

Και κοινοβουλευτικό (Μαρκόπουλος) και κυβερνητικό (Βορίδης).

Το τρίτο μέρος του δράματος εκτυλίχθηκε πάλι στο παρασκήνιο την ώρα της συνάντησης Βενιζέλου – Σαμαρά.

Το σήμα που εκπέμφθηκε προς τον Δημήτρη Αβραμόπουλο από το Μαξίμου ήταν ότι θα έπρεπε να πέσουν οι τόνοι.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έκανε αποκλειστική (!) δήλωση στο ΑΠΕ στην οποία έριξε πραγματικά τους τόνους, το έκανε όμως  με τον δικό του τρόπο.

Δηλαδή δεν είπε ότι δεν πρέπει να γίνει μεγάλος συνασπισμός ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, απλά είπε ότι αυτό το τοποθετεί μετά την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Δηλαδή ο Αβραμόπουλος τους… έδωσε απλά πίστωση χρόνου!

Απλά όπως καταλαβαίνετε  δόθηκε προσωρινή ανακωχή ενός πολέμου που θα έχει και συνέχεια.

Σχετικά άρθρα