Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το ψέμα του Κασιδιάρη είχε κοντά ποδάρια (βίντεο)

Το ψέμα του Κασιδιάρη είχε κοντά ποδάρια (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γιώργος Πατέλης, Γιώργος Ρουπακιάς, Δολοφονίες, Εφημερίδα των Συντακτών, Ηλίας Κασιδιάρης, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Παύλος Φύσσας, Χρυσή Αυγή,

Αλαλη η υπεράσπιση παρακολουθούσε επί ώρες την Τρίτη στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης να προβάλλονται ενώπιόν της αρχεία από τους υπολογιστές του υπαρχηγού Κασιδιάρη και του πυρηνάρχη Πατέλη, τα οποία επιβεβαιώνουν όσα μέχρι στιγμής η ηγεσία της Χρυσής Αυγής αρνούνταν κάνοντας λόγο για συρραφές και ψευδομαρτυρίες.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα η φωτογραφία του Κασιδιάρη και άλλων συναγωνιστών του να κρατούν τη σημαία της Βέρμαχτ σε ορκωμοσία νέων μελών στις 21.12.2012, ντοκουμέντο που όταν το έφερε στο φως η «Εφ.Συν.», ο Κασιδιάρης έσπευσε να κάνει λόγο για φωτομοντάζ και εμφάνισε την ίδια φωτογραφία στην οποία όμως είχε αντικαταστήσει τη σβάστικα από τον κέλτικο σταυρό.

Και έρχεται τώρα ο ίδιος ο Κασιδιάρης, όπως αναφέρει η Γιώτα Τέσση στην “Εφημερίδα των Συντακτών” να διαψεύσει τον εαυτό του, αφού η φωτογραφία που δημοσίευσε η «Εφ.Συν.» είναι ίδια με εκείνη που βρέθηκε στο κινητό του.

Δεκάδες είναι, επίσης, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που βρέθηκαν στον υπολογιστή του Πατέλη και αποδεικνύουν όσα περιέγραφαν μέχρι στιγμής οι μάρτυρες κατηγορητηρίου, τους οποίους η Χ.Α. χαρακτήριζε ψευδομάρτυρες.

Ολα τα μέλη του τάγματος της Νίκαιας απαθανατίζονται να συμμετέχουν σε στρατιωτικές εκπαιδεύσεις μέρα και νύχτα, χαιρετούν ναζιστικά, στέκονται προσοχή μπροστά στους ανωτέρους τους, φωτογραφίζονται με όπλα και ορκίζονται «στο αίμα της προγονικής μας δόξας» ότι «δεν θα εγκαταλείψουμε τον Αρχηγό ούτε ζωντανό ούτε νεκρό», αντίθετα θα προστατεύουν την «ιερή φλόγα της φυλής».

Πανταχού παρών ο δολοφόνος του Φύσσα, αυτόν που ο Μιχαλολιάκος χαρακτηρίζει «περαστικό από τα 70 γραφεία της οργάνωσης» και όχι μόνο δεν ήταν περαστικός αλλά ως μέλος του πενταμελούς Νίκαιας -ιδιότητα που του αποδίδει ο ίδιος ο Πατέλης σε σχετική φωτογραφία- σκληραγωγείται, εκπαιδεύεται να χρησιμοποιεί όπλα και μαχαίρια, ορκίζεται να υλοποιήσει τις εντολές του Αρχηγού.

«Εξω οι ξένοι από την Ελλάδα», φωνάζει σε ομιλία του ο Μιχαλολιάκος και το ίδιο σύνθημα επαναλαμβάνουν ο Ρουπακιάς και οι συναγωνιστές του στους δρόμους της Νίκαιας, σε στρατιωτική παράταξη και χτυπώντας τα κοντάρια στο έδαφος. «Πουτάνας γιοι αναρχικοί», φωνάζουν επίσης στοχοποιώντας τους ιδεολογικούς αντιπάλους τους.

Ο ίδιος ο Αρχηγός σε ομιλία του στον Ασπρόπυργο περιγράφει τη Χ.Α. ως έναν πειθαρχημένο στρατό «που θα λειτουργήσει όπως πρέπει», ο Ι. Λαγός απευθύνεται στο τάγμα της Νίκαιας λέγοντας ότι «αν ακολουθείτε τις εντολές και είστε πειθαρχημένοι, μη σας νοιάζει τίποτα», ενώ για το Νο 2 της οργάνωσης, Χρ. Παππά, «στη Χ.Α. υπάρχει ιεραρχία, όχι κοινοβουλευτική, και αυτήν ακολουθούμε».

Μπροστά σε όλα αυτά τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία οι συνήγοροι υπεράσπισης της Χ.Α. περιορίστηκαν να προβάλουν φωτογραφίες από δράσεις της οργάνωσης στις γειτονιές της Νίκαιας.

Ακόμα και αυτές οι δράσεις όμως, όπως η διανομή τροφίμων μόνο για Ελληνες, χρησιμοποιούνται από την οργάνωση ως μέσα προπαγάνδας για τη ναζιστική ιδεολογία τους.

Χαρακτηριστικό ως προς τον ιδεολογικό φανατισμό τους είναι γραπτό μήνυμα στο κινητό του Κασιδιάρη (2.10.2012) που δίνει οδηγίες για το τατουάζ του Ηλιόπουλου «Sieg Heil»: «Αν με ρωτήσει στο πολύυυυυυ μέλλον κανείς… ήμουν 15 χρονών και πήγα να χτυπήσω ένα τατουάζ με εθνικιστικό σύνθημα. Είδα αυτό, μου είπαν σημαίνει “Ζήτω η Νίκη” και το χτύπησα γιατί με αντιπροσωπεύει σαν έννοια. Ούτε ήξερα ποιοι το χρησιμοποιούσαν».

«Το τατουάζ με το Sieg Heil το έκανα όταν ήμουν 15 χρονών. Οταν πήγα να το κάνω, δεν ήξερα ούτε τον Χίτλερ ούτε τη ναζιστική Γερμανία. Είδα λοιπόν ένα από τα σχέδια, το Sieg Heil, ρώτησα τι είναι, μου είπαν “Ζήτω η νίκη” και έτσι το έκανα», δήλωνε στις 20.5.2013 ο Ηλιόπουλος, ακολουθώντας με απόλυτη πειθαρχία τη γραμμή της οργάνωσης.

Πηγή:Εφημερίδα των Συντακτών

Σχετικά άρθρα