Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μαρκόπουλος υπέρ Σαμαρά και κατά υπουργών που δεν… διαβάζουν Σαμαρά

Ο Μαρκόπουλος υπέρ Σαμαρά και κατά υπουργών που δεν… διαβάζουν Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Κώστας Μαρκόπουλος, Νέα Δημοκρατία,

Ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων (2012) και νυν βουλευτής ΝΔ με ενδιάμεση ανεξαρτητοποίηση για μερικούς μήνες Κώστας Μαρκόπουλος βγήκε να στηρίξει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τα τα βάλει με τους υπουργούς του Αντώνη Σαμαρά που διαφοροποιούνται και συμεριφέρονται όχι όπως θα ήθελε ο Κώστας Μαρκόπουλος και ο Αντώνης Σαμαράς φυσικά.

Μιλώντας στον Βήμα FM και καταφέρθηκε κατά όλων πλην του Δημήτρη Αβραμόπουλου κατά την συνήθη πρακτική να τα λες δήθεν για άλλους ενώ θέλεις να τα πεις μόνο και μόνο για να τα ακούσει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε για όλους … πλην φυσικά του Δημήτρη Αβραμόπουλου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που εξελέγη με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Κώστας Μαρκόπουλος:

«Προφανώς η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα . Αυτό όμως που η δημοκρατία μας δεν χρειάζεται αυτή την ώρα είναι η εκλογολογία . Πρέπει να χωρίσουμε τα πράγματα. Δεν χρειαζόμαστε εκλογολογία αυτή την ώρα και δεν πιστεύω ότι ο κ Αβραμόπουλος έβαλε συμβολή στην εκλογολογία .

Πρέπει να έχουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας , γι αυτό το λόγο θα πρέπει οι πολιτικές δυνάμεις να αναλάβουν μια πολύ μεγάλη ευθύνη . Ποιες πολιτικές δυνάμεις είναι αυτές που πιστεύουν ότι πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια της χώρας ακόμη κι αν υπάρχουν αντιθέσεις μεταξύ μας και ποιες είναι οι πολιτικές δυνάμεις που βλέπουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας , τον επόμενο , τον υποψήφιο , ως εργαλείο και τον χειρίζονται αναλόγως ;

Θα μου επιτρέψετε να σας πω πως βλέπω βουλευτές, βλέπω ακόμη και μέλη της κυβέρνησης , δεν εννοώ τον κ Αβραμόπουλο , οι οποίοι συμπεριφέρονται σαν να έχουμε σε λίγο εκλογές. Δεν είδαν την συνέντευξη του πρωθυπουργού πριν από δεκαπέντε ημέρες;

Δεν θα πω ονόματα. Όταν βλέπω υπουργούς οι οποίοι κάνουν εξαγγελίες για ζητήματα για τα οποία ενδεχομένως σε λίγο να διαψευσθούν ή όταν βλέπω βουλευτές να συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν καταλάβει τι γίνεται στη χώρα και ποιος είναι ο υπέρτατος στόχος , ο οποίος είναι η διαχείριση του χρέους και η μεγάλη συμφωνία για τις επόμενες δεκαετίες , αλλά πετάνε ρουκέτες για την χώρα , θα έλεγα ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου για πολιτικές που δεν τις επιτρέπει αυτή την ώρα η οικονομία, άλλο η διόρθωση των αδικιών άλλο να μοιράζουμε πράγματα που δεν έχουμε .Όλα δείχνουν συμπεριφορές πως πάμε σε εκλογές , αλλά δεν πάμε σε εκλογές .

Αν ο γραμματέας του μεγάλου κόμματος που είναι η ΝΔ ,βλέπει λαϊκιστές στην κυβέρνηση, τότε έχουμε ζήτημα. Δεν χρειάζεται να εκβιάζουμε με την ρητορική μας εκλογές , ούτε πρέπει να προετοιμάζουμε τις κοινωνικές ομάδες ότι αυτό θα συμβεί, ούτε είναι αυτή η ευθύνη μας απέναντι στην κοινωνία .

Η ευθύνη μας είναι να διορθώσουμε τις αδικίες, να αλλάξουμε το μείγμα της κοινωνικής και φορολογικής πολιτικής, γιατί αυτό είναι το μήνυμα των εκλογών , να καταλάβουν οι πολίτες ότι πήραμε το μήνυμα και ότι στρίβουμε σιγά σιγά το τιμόνι. Το μείζον , ο στόχος , η ευθύνη είναι η συμφωνία για το χρέος . Η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να αρχίσει να κατεβάζει τόνους , γιατί η διαχείριση του χρέους αφορά τις επόμενες δεκαετίες , αφορά τους επόμενους πολιτικούς και τις επόμενες γενιές , δεν αφορά μόνο εμάς . Είναι υπέρτατο εθνικό καθήκον και εδώ θα δείξει αν μπορεί να εξέλθει από το καθρέφτη της εξουσιολαγνείας και μπορεί να δει υπερεθνικά και σοβαρά τον τόπο και τους στόχους ή αν θέλει να υπηρετήσει τον μικρό πολιτικό σαρκίο της εποχής κι αυτό θα σημαίνει για την Ελλάδα μια πού μεγάλη ζημιά.

Δεν χρειάζεται ιδρυτικό συνέδριο η ΝΔ, διαφωνώ με τον κ Παναγιωτόπουλο. Δεν χρειάζεται συνεδριακή διαδικασία για να γυρίσει στην κοινωνική της βάση.

Η Ν.Δ πρέπει απλά να αλλάξει το μείγμα της φορολογικής και οικονομικής πολιτικής για να ξανασυναντήσει εκείνες τις κοινωνικές ομάδες που έφυγαν.”

Σχετικά άρθρα